FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdész hölgyek: TalentA

November 20-ig lehet még jelentkezni. Magyar Női Unió: a Corteva Agriscience, nemzetközi mezőgazdasági vállalat alapításával és kezdeményezésével valamint a Magyar Női Unió támogatásával elindítottuk a női gazdálkodóknak szóló „TalentA Magyarország-2021 oktatási és támogatási programunkat”. A Program, melyen legalább 30 magyar női gazdálkodó vehet részt egy összetett, ingyenes online oktatás és képzés hazai szakértők és mentorok bevonásával. Célja az oktatási lehetőségek bővítése mellett a mezőgazdasággal foglalkozó nők számára további pénzügyi forrásokhoz való hozzáférés biztosítása. A Programra az eredeti kiírás szerint 2021. november 15-ig lehet jelentkezni, azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk november 20-ig.

FATÁJ: értesülésünk szerint erdészeti témával is lehet indulni.

Innovatív oktatási és támogatási program a női gazdálkodók számára. A képzés végén azoknak a résztvevőknek, akik sikeresen teljesítették a Programot, és projektötleteik összhangban vannak a Corteva Agriscience 2030 fenntarthatósági céljaival lehetőségük van pályázni a Bruttó 3.250.000 forint teljes támogatási összegre, melyet a következőképpen osztanak szét a 3 (három) nyertes projekt között: 

  1. hely: Bruttó 1.500.000 Ft 
  2. hely: Bruttó 1.000.000 Ft 
  3. hely: Bruttó   750.000  Ft 

A nyertes projektek egy 6 alkalmas mentoráláson vesznek részt, melynek keretében szakmai kérdésekben és projektjük elindulásának támogatásában kapnak segítséget.

Részletes információ és a jelentkezés feltételei a TalentA honlapján olvashatóak.

A témában ez a FB poszt jelent meg ma.

Forrás: a fenti kapcsolók

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Ötödével drágulhat az építőanyag

Következő cikk

Gyászhír - Rónai Ferenc [96]



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Erdészeti nyomtatványok PDF-ben

A Nemzeti Földügyi Központ Erdészeti Főosztálya a weboldalukon elérhető erdészeti nyomtatványokat – a felhasználók kérése, munkájának segítése érdekében…