FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Munkavédelmi kesztyűk visszahívása

A STIHL felelős gyártóként úgy döntött, hogy visszahívja négy kesztyű-típusát, és visszatéríti azok vételárát, miután a vállalat tudomására jutott, hogy azok esetében a policiklikus-aromás szénhidrogének (PAH) szintje esetlegesen meghaladhatja törvényben rögzített határértéket.

A túl magas PHA koncentráció káros az egészségre és nem zárható ki, hogy a potenciálisan szennyezett kesztyű viselése kockázatot jelent a felhasználóra nézve.

“Amennyiben Ön vásárolt ilyen kesztyűt, úgy kérjük, vigye vissza szakkereskedéseink egyikébe (lehetőség szerint oda, ahol azt megvásárolta)! A vételárat a vásárlási bizonylat bemutatása nélkül is visszatérítjük Önnek. Az óvintézkedéssel kapcsolatban kérjük szíves megértését és bízunk abban, hogy az ezzel járó kellemetlenségeket saját egészsége érdekében vállalja. Ha kérdése van az eljárással kapcsolatban, vagy további segítségre van szüksége, bármikor állunk rendelkezésére” – olvasható a STIHL honlapján.

forrás: STIHL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Erdészeti környezetbarát, elektromos szállítójármű mutatkozott be

Következő cikk

Fahiány mutatkozik Romániában




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version