FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

GardenExpo 2022

Csillapítsa kertvágyát az ország legnagyobb kerti életmód kiállításán 2022. március 25-27. között! Aki a kertet szereti, máshol nem lehet!

A tökéletes kert titka

Magyarország egyetlen kerti életmód kiállításaként célunk nem kevesebb, mint segíteni a kertek szerelmeseinek megtalálni a tökéletes megoldásokat, melyekkel valóságos édenkertet varázsolhatnak saját otthonukba is.

A Gardenexpo, az ország legnagyobb kerti trend és életmód kiállítása már 15. alkalommal kápráztatja el látogatóit folyamatosan megújuló kínálatával, hogy kerti bútorok, gépek és szerszámok, kültéri burkolatok, árnyékolástechnikai megoldások, kültéri világítás, öntözéstechnikai és hűtési- fűtési rendszerek, medencék, szaunák kerülhessenek a legjobb helyükre. Önhöz. A helyszínen kerttervezési és kertberendezési tanácsadás is várja az érdeklődőket.

Regisztráljon álmai kerti garnitúrájáért: www.gardenexpo.hu

forrás: GardenExpo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

300 gyermek vendégségben

Következő cikk

15. Szakma Sztár Fesztivál




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Hartmann Tibor [83]

Mély fájdalommal értesítjük olvasóinkat, hogy HARTMANN TIBOR okleveles faipari mérnök, a FÜRLEMHO volt vezérigazgatója, 83 éves korában, türelemmel…
Exit mobile version