FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Feltáróhálózat tervezése – díjazott diplomamunka

A Magyar Út- és Vasútügyi Társaság (MAÚT) 2022. május 13-án megtartotta éves közgyűlését, ahol az idei Nemesdy Ervin diplomamunkadíjak átadásával a szakma fiataljait elismerésben részesítették. Ezen a rangos eseményen Kelemen László okleveles erdőmérnököt a MAÚT különdíjban részesítette!

A díjat az egyéb kategóriába benyújtott a „Feltáróhálózat tervezése: Bakonyerdő Zrt. Bakonybéli Erdészetének területén a Bécsi-árok és a Kőris-hegy környezetének feltáróhálózat terve” című pályaművével érdemelte ki. A diplomamunka konzulensi feladatait Dr. habil. Péterfalvi József a Soproni Egyetem Erdőmérnöki Kara Geomatikai és Kultúrmérnöki Intézetének docense látta el. Az eseményen Nyiri Szabolcs a MAÚT elnöke üdvözölte az erdőmérnököket, valamint jelezte, hogy szívesen építene szorosabb kapcsolatot az OEE Erdőfeltárási Szakosztályával.

A diplomamunka-pályázat Nemesdy Ervin műegyetemi professzor, az útépítési tanszék megalapítója tiszteletére lett alapítva, amire felsőfokú alap- és mesterképzést lezáró, illetve szakmérnöki diplomamunkával lehetett pályázni.

A nyertes diplomamunka elérhetősége: http://diploma.uni-sopron.hu/7499/
(A SOE Diplomamunka Repozitóriumának dokumentumai csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyithatók meg.)

forrás: Soproni Egyetem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Erdei utakon Reviczky Gáborral - 128., 2022/22.

Következő cikk

Faépítés és felsőfokú oktatása



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések