FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

2000 milliárd forintnyi jövőzöldítés

Átdolgozta környezetvédelmi stratégiáját a Samsung. Az új terv részeként az elektronikai óriás az évtized végéig több mint 7 billió dél-koreai wont, azaz 2 billió forintnál is több pénzt fektet be zöld kezdeményezésekbe.

Energiatakarékosabban működő készülékek fejlesztése, a víz jobb újrahaszonosítása, szén-dioxid-megkötési technológiák megalkotása. Ezek érdekében zajló kutatásokba fektet pénzt a következő nyolc évben a Samsung Electronics, írta meg a Mobile World Live.

Ezzel összhangban a cég fogyasztói elektronikai termékeit lefedő Device eXperience (DX) divízió 2030-ra tűzte ki célul a nettó zéró kibocsátási szint elérését.

A vállalat vezérigazgatói és alelnöki posztját betöltő Han Jong-Hee bejelentésében a fenntarthatóság új, gyakorlati útjainak kereséséről és bolygóbarát termékekről beszélt.

A két hete, Berlinben rendezett IFA 2022 szakkiállításon a Samsung azoknak is üzent, akik nem unokáik jövőbéli gondjait akarják megoldani, hanem maguk szeretnék takarékosan átvészelni a következő éveket.

forrás: HVG 09-16

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Az EP állást foglalt a tavalyi új, 2030-ig szóló Erdőstratégiáról

Következő cikk

Fakitermelés a közutak mentén




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version