FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Engedély nélkül vágta a fát

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Salgótarjáni Rendőrkapitányság egy bárnai férfival szemben. A férfi összesen 17 köbméter fát – közel félmillió forint értékben – lopott el, amelyet részben a faluban értékesített.

Az eljárás adatai szerint a gyanúsított 2022. július és augusztus hónapban a Bárna külterületén található magán és állami tulajdonban lévő erdőterületekről engedély nélkül vágott ki akácfát. A férfi összesen 17 köbméter fát – közel félmillió forint értékben – lopott el, amelyet részben a faluban értékesített. A rendőrök a széles körű adatgyűjtés eredményeként beazonosították a 22 éves elkövetőt, elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták, amelynek során a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Az eltulajdonított fa nagy része, az elkövetés eszköze és a szállításhoz használt jármű lefoglalásra került, valamint a nyomozók az eljárás keretében vizsgálják a közelmúltban történt más falopásokkal kapcsolatos összefüggéseket is.

forrás: police.hu 09-10

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Készházak aránya megugrott

Következő cikk

2024-ben újraindul az oroszlányi erőmű




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version