FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Faktum Bútor újabb elismerése

Fotó: Juhász Bence

Büszkék vagyunk, hogy a Faktum tulajdonosa és kereskedelmi vezetője Vas Máté, a Magyar Multi Programban való sikeres részvételért vehetett át oklevelet Budapesten.

Az ünnepségen azon kiemelt potenciállal rendelkező vállalatok kaptak elismerést, amelyek otthonuknak tekintik Magyarországot, és kiemelkedő eredménnyel tesznek térségük fejlesztéséért.

Máté az alábbiakat nyilatkozta: „Köszönjük az elismerést és a támogatást. 2019 óta egy olyan fejlesztési ütemtervet követünk, ami 2025-ig vetíti előre megvalósítandó feladatainkat. Ezzel egy jelentős lépést foguk tudni befejezni most az év végén. Célunk, hogy Európa meghatározó bababútorgyártója legyünk. A legtöbb vállalat amikor a jövő szót hallja, akkor a robotok, az automatizáció és a digitalizáció jelenik meg a szemük előtt. Ez részben igaz nálunk is, azt azonban ne felejtsük el, hogy a jövő generációja itt kúszik, mászik, szaladgál a lábunk körül. Számunkra a jövőt ők jelentik, kollégáimmal együtt nekik alkotunk, és értük dolgozunk nap mint nap.”

Az oklevélátadóval egybekötött szakmai nap, 2022. október 12-én, a Kulturális és Innovációs Minisztérium, az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. és a Makronóm Intézet által valósult meg.

forrás: Faktum Bútor Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

A Túlélő Fa története

Következő cikk

Finn erdők fokozottabb védelme




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version