FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Mecsekerdő is támogatja a PTE Madárbarát Programját

Pécsi Tudományegyetem: Madárbarát Egyetem. A Pécsi Tudományegyetem Fenntartható Fejlődésért Szakkollégiuma hivatalosan is csatlakozott az MMTE Madárbarát Iskola programjához.

Sok szeretettel hívunk és várunk Mindenkit a Madárbarát Egyetem Nyitórendezvényére! Jöjjenek / gyertek és ünnepeljétek meg ezt velünk!

Időpont: 2022.november 28. 13 óra

Helyszín: PTE BTK Rókus Campus Udvar: Pécs, Rókus utca 2.

Program

  • PTE Madárbarát Egyetem program ismertetése – Glied Viktor PTE Zöldegyetem BTK Nagykövete és Varga Anna PTE Fenntartható Fejlődésért Szakkollégium oktatója
  • Madárbarát programok Baranyában- MME – Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Baranya Megyei Helyi Csoport – Wágner László, titkár
  • Madárbarát Munkahely a PTE-n – Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont Történeti Gyűjtemények Osztálya, Dezső Krisztina, osztályvezető
  • Mecsekerdő Zrt – Horn Miklós, erdészeti igazgató
  • Madárbarát programról – Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, Orbán Zoltán, szóvivő, a Madárbarát Program vezetője
  • Madárbarát eszközök bemutatása és kihelyezése

Madaras vászontáska készítés a PTE Művészeti Kar Szakkollégiumának, a Lift-nek a szervezésében 2022. november 30-án 14.30-tól a Rókus Campus „M” épületében.

Madárbarát Egyetem program megvalósulását a Pécsi Tudományegyetem és a Mecsekerdő Zrt. támogatta. A programban közreműködik a PTE Zöld Egyetem, PTE Művészeti Kar Szakkollégiuma, Rókus Campus, PTE BTK Humánkörnyezettudományi Kutatócsoport és PTE BTK Néprajz – Kulturális Antropológia Tanszék.

Madáretető önkénteseket várunk a tél során! Jelentkezni varga.anna@pte.hu címen lehet!

Ha érdekelnek a PTE Madárbarát Egyetem programjai, kövesd a PTE Fenntartható Fejlődésért Szakkollégium Facebook vagy Insta oldalát!

Forrás: PTE Fenntartható Fejlődésért Szakkollégium

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Erdei utakon Reviczky Gáborral - 153., 2022/47.

Következő cikk

Mastercarddal zöldít a Magyar Bankholding



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések