FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Ukrán erdők helyreállítási terve

A FOREST EUROPE Titkársága helyzetjelentést tett közzé, hogy a legfrissebb adatokkal és hivatalos információkkal támogassa az ukrán erdők és az erdészeti ágazat felépülését, gyors helyreállítását.

A jelentést a Forest Europe Bonni Kapcsolattartó Egysége (LUBo) készítette Liubov Poliakova hathatós támogatásával, a 2022. augusztus 30-i magas szintű politikai párbeszéd során jóváhagyott miniszteri határozat végrehajtásához való hozzájárulásként.

A jelentés bemutatására az újonnan létrehozott FOREST EUROPE hálózat első workshopján kerül(t) sor Ukrajna támogatásával a tájékoztatás és a további megbeszélések céljából. A megállapodás szerint ezen a munkaértekezleten a LUBo iránymutatást kap a jelentés továbbfejlesztésére, hogy az a lehető legteljesebb legyen. Ezenkívül a LUBo frissíteni fogja az információkat, amint aktuális információk állnak rendelkezésre.

Az ukrán erdők és erdészeti ágazat helyreállításának és fenntartható gazdálkodásának támogatása

A képre kattintva letölthető a jelentés.

szerk/ford: Tóth János, forrás: Forest Europe 12-09

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

7 EU javaslat, melyek kevés teret engednének a nemzeti erdőpolitikának

Következő cikk

Jövő Nemzedékek Szószólója




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Hartmann Tibor [83]

Mély fájdalommal értesítjük olvasóinkat, hogy HARTMANN TIBOR okleveles faipari mérnök, a FÜRLEMHO volt vezérigazgatója, 83 éves korában, türelemmel…
Exit mobile version