FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Solidworks Országos Diákverseny

Az EuroSolid Zrt. meghirdeti a 2023-as SOLIDWORKS diákversenyt, melyre bármely nappali tagozatos diák (középiskolás, főiskolás vagy egyetemista) pályázhat! Légy kreatív és találékony, valósítsd meg az ötletedet a SOLIDWORKS-szel! A CAD versenyt két kategóriában: középiskolások és főiskolások/egyetemisták számára hirdetjük meg.

SOLIDWORKS DIÁKVERZIÓ IGÉNYLÉS

Ha nem rendelkezel SOLIDWORKS-szel, írj nekünk és mi elküldjük a diákverziót, hogy indulni tudj a versenyen!

Ingyenes diákverziót kérek

CAD versenyben való részvétel feltételei

  • Rendelkezz érvényes tanulói jogviszonnyal magyarországi oktatási intézményben
  • A projekt (pályamunka) kidolgozásához SOLIDWORKS és egyéb kapcsolódó termékeket használj
  • A projekt részeként küld el nekünk azt a rövid leírást, ami tartalmazza:

Milyen céllal készült az adott tárgy, hogyan működik és milyen funkciót lát el, illetve az összes olyan információt, amit a készítőként szeretnél megosztani a tervedről.

A projekt magában foglalja a 3D-s adatok létrehozását és elküldését – beleértve az összes alkatrész és összeállítás modelljét.

Formai követelmények

  • a feladatokat tömörített állományként (.zip) kérjük beadni
  • a fájl neve tartalmazza a pályázó nevét és az iskola rövidítését (pl.: vezeteknev_keresztnev_iskola.zip)
  • a tömörített állomány tartalmazzon egy .txt kiterjesztésű fájlt, melyben felsorolásra kerül a pályázó és iskolája neve, címe, elérhetősége, pályázó email címe, valamint a pályázatban elküldött fájlok listája, továbbá csatolva a diákigazolvány szkennelt változatát a pályamunkákat a sw2023verseny@eurosolid.hu e-mail címre wetransfer.com-on keresztül kérjük elküldeni
  • javasoljuk a Fájl/Pack and Go funkciót a csomagoláshoz

Mi a verseny menete?

1.Regisztráció

2023 március 13-ig küldd el a CAD pályamunkádat a sw2023verseny@eurosolid.hu e-mail címre wetransfer.com-on keresztül. Középiskolásoknak 50MB, egyetemistáknak/fősikoláknak 100MB-nál nagyobb ne legyen az elküldendő anyag. A pályamunkádnál feltünteted a nevedet, elérhetőséged, oktatási intézményed nevét. A beküldött anyag tartalmazza projekted SOLIDWORKS-ben készített modelljét és egy rövid leírást a tervezett tárgyról.

2.Zsűrizés, első forduló

A zsűri kiválasztja a beérkezett anyagokból a legjobb pályamunkákat. Az első fordulón továbbjutókat 2023 március 22-ig kiértesítjük az eredményről.

3.Döntő, díjátadó

A döntőre 2023 április 6-án kerül sor Budapesten egy rendezvény keretében. A döntőben egy modellezési feladatot adott időn belül kell majd elvégezni. Díjátadás a döntő napján, a rendezvény helyszínén lesz.

Nyerd el az “Az év diák SOLIDWORKS CAD modellezője – 2023” címet!
Pályázz értékes nyereményekért!

forrás: EuroSolidZrt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Tűzifa: olcsóbb, mint a hatósági

Következő cikk

Állami földterületek értékesítése



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…