FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

IX. Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Filmfesztivál

A régió egyik legnagyobb környezetvédelemhez és természetfilmekhez kapcsolódó tematikus rendezvényének célja a természeti értékek védelmét, valamint az élhető vidék értékeit nemzetközi alkotók szemén keresztül mutassa be az érdeklődők számára, kiemelt figyelmet fordítva az oktatásban résztvevőkre. A fesztivál idei tematikája: víz-hangok, vegyél részt rajta te is!

2015 óta idén már 9. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Filmfesztivál, az ország és a régió egyik legnagyobb, környezetvédelemhez és természetfilmekhez kapcsolódó, tematikus rendezvénye.

A Fesztivál rendezvényeinek célja, hogy a természeti értékek védelmét, valamint az élhető vidék értékeit nemzetközi alkotók szemén keresztül mutassa be az érdeklődők számára, kiemelt figyelmet fordítva az oktatásban résztvevőkre.

A Fesztivál, együttműködve a környezetvédelemben érintett szakmával és a művészeti élet neves képviselőivel egy olyan szemléletformáló eseménysorozatot hoz létre, amely minden évben lehetőséget nyújt arra, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk a természeti értékeink állapotára és azok védelmére.

forrás: KékBolygóAlapítvány

Előző cikk

Magyar applikáció segíti a toborzást

Következő cikk

KSH: fogyasztói árak +24,0%-on




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version