FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdőlátogatás somogyi korlátozása

2023. augusztus 20. és 2023. szeptember 30. között erdőlátogatási korlátozás lép érvénybe a SEFAG Zrt. által haszonbérelt vadászterületeken, azon belül az általa vagyon kezelt erdőterületeken.

A SEFAG Zrt. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy a 2009. évi XXXVII. Törvény 94. § (2) bekezdésében, valamint 95. §-ában foglaltak alapján a SEFAG Zrt. által haszonbérelt vadászterületeken, azon belül az általa vagyonkezelt erdők tekintetében, a vadgazdálkodási állományhasznosítási tervek teljesítése kapcsán felmerülő intenzív vadászati tevékenységgel járó balesetveszély elkerülése, valamint az egyes erdőgazdálkodási munkák végzését veszélyeztető tevékenységek kiküszöbölésének érdekében erdőlátogatási korlátozást vezetünk be az alábbiak szerint:

SEFAG Zrt. Lábodi, a Segesdi és a Barcs-Középrigóci vadászterületein

 2023. augusztus 20. – szeptember 20. között, 15.00 órától 9.00 óráig,

minden további vadászterület tekintetében

2023. szeptember 1. – szeptember 30. között, 15.00 órától 9.00 óráig. 

 A korlátozás alá tartozó területeket megtekinthetik ezen a térképen.

A korlátozás nem érinti a SEFAG Zrt munkavállalóit, az érvényes vállalkozói szerződéssel munkát végző vállalkozókat, a kiadott faanyag gyűjtésére vonatkozó érvényes engedéllyel rendelkezőket, a jelzéssel ellátott turista útvonalakat használó turistákat, valamint a nem erdőlátogatónak minősülő, egyéb jogszabályok alapján belépésre jogosultakat!

A TILALOM MEGSZEGŐI ELLEN SZABÁLYSÉRTÉSI  ELJÁRÁST  KEZDEMÉNYEZÜNK!

Bővebb tájékoztatás a www.sefag.hu weboldalon, valamint a 06-30/6756-481 telefonszámon kapható!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

SEFAG Zrt.

Előző cikk

Erdőlátogatás korlátozása - Kaszó

Következő cikk

Erdőmánia – 8. rész



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések