FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

RS Bútor x MediaMarkt

“Ha bútort keres, RS!” – ez a szlogen már 31 éve ismerősen csenghet, hiszen a magyar bútorcég nagyáruházaival stabil szereplője a hazai piacnak, ráadásul az egyetlen hazai tulajdonú vállalat az élvonalban. Az üzleti sikert nemcsak a számok tükrözik, hanem az országszerte zajló fokozatos terjeszkedés is. A cég újabb RS Konyhastúdiót nyit, ezúttal a nyíregyházi MediaMarkt áruházzal együttműködésben.

A nagy múltú bútoráruház-lánc jól ismert szereplője a hazai piacnak, hiszen a legnagyobb forgalmat bonyolító magyar márka az IKEA, a MMX csoport (XXXLutz, Möbelix, Mömax) és a Jysk lakberendezési áruházak után, annak ellenére, hogy más piaci szereplőkkel szemben itt lakberendezési tárgyak nélkül tényleg csak bútorokkal, közöttük a magyar bútorgyártás legnívósabb termékeivel találkozhatunk.

AzRS Bútor azonban az eddigiekhez képest is drámai növekedésen ment keresztül az elmúlt évben, hiszen éves árbevételük jelentősen, közel 20 százalékkal nőtt, mutatva a hazai vásárlók növekvő érdeklődését. A fejlődés mértékét jelzi az is, hogy a pár éve megindult vidéki terjeszkedés mellett a cég újabb RS Konyhastúdiót nyit, ezúttal a nyíregyházi MediaMarkt áruházzal együttműködésben.

Ez a koncepció a Pólus Centerben már 2 éve működik: a MediaMarktban, az RS hibrid bemutatótermében együtt kínálják a konyhabútorokat, valamint a hozzájuk illeszkedő háztartási gépeket és eszközöket, amelyek mindegyike meg is vásárolható. A nagy sikert aratott shop-in-shop koncepció 2023. október 5-étől elérhető Nyíregyházán.

Konyhai szakértelem két irányból

Az RS Bútor és a MediaMarkt a konyhaberendezés két jól ismert szakértője, hiszen míg az RS konyhabútorban nyújtja magas szakértelem mellett a lehető legjobb ár-érték arányt, a MediaMarkt a konyhagépek terén rendelkezik naprakész szaktudással, kínálattal és versenyképes árakkal. A MediaMarkt konyhába beépíthető műszaki eszközökben piacvezető, évről évre növekvő volumen mellett, az RS Bútor éves forgalmának pedig közel ötödét teszik ki a konyhabútorok, így minden évben sok ezer otthont rendeznek be velük.

A vásárlók tehát két legyet ütnek egy csapásra: a konyha megtervezése során nemcsak az egyedi igényeik szerinti konyhabútorukat választhatják ki, hanem az áruház teljes szortimentjében elérhető műszaki berendezésekből is válogathatnak. Mindkét cég teljeskörű szakmai támogatást biztosít a vásárlás során. Az RS Bútor ingyenes 3D látványtervvel, rövid gyártási és szállítási határidővel, a legnívósabb magyar bútorgyártók termékeivel várja a vásárlókat.

Álmaink konyhája

“Az együttműködésünket az a közös felismerés szülte, hogy így jobban ki tudjuk szolgálni a vevőinket – magyarázta a lépés okait Pólya Ádám, az RS Bútor ügyvezetője. –  így a vásárlóink minden korábbinál komplexebb szolgáltatást kaphatnak. Profi tervezők segítenek a konyhabútor megtervezésében és a hozzá tökéletesen passzoló gépek kiválasztásában, ezeket helyben azonnal meg is rendelhetik, és a gyors gyártást követően a beszerelés során a kulcsrakész átadásig mindenhez tudunk szakembert biztosítani. Ennél egyszerűbb nem is lehetne az új konyha elkészülése.”

„Mindig keressük a vásárlóink számára előnyös együttműködési lehetőségeket és az RS Bútorral megvalósított szolgáltatáscsomagunk éppen ilyen. Nagy segítség lehet a felújítás vagy építkezés bonyolult és sokteendős feladatlistáján két ilyen fontos lépést összevonni és leegyszerűsíteni. A két cég szakembereinek összehangolt munkájával probléma helyett élmény lesz a tervezés és gond nélkül valósulhat meg álmaink konyhája” – tette hozzá Szilágyi Gábor, a Media Markt Magyarország ügyvezető igazgatója.

forrás: StoreInsider

Előző cikk

Faültetések Nyíregyházán

Következő cikk

SOE-ERTI: Vadászat turizmus tananyag cseh, finn és szerb partnerekkel



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Mesterember leszek – kárpitos

Felvételről megtekinthető Mesterember leszek 2024.04.20-i adása! A kollégáink és tanulónk bemutatja a kárpitos szakmai szépségét, hasznosságát, szerteágazó jelenlétét…