FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

JYSK a Top 10 munkáltatók között

A Munkahelyeink.hu nemzetközi karrierplatform közzétette a legfrissebb Top Employers Hungary listáját. Büszkén jelentjük be, hogy a JYSK a Top 10 munkáltatók között szerepel Magyarországon.

Ez a rangsor jelenleg az egyetlen független értékelésen alapuló lista, amely kizárólag a munkavállalók véleményén alapszik. Összeállítása átlátható módszertanra épül, valós munkavállalói visszajelzésekre támaszkodva. A Top Employers Hungary Díj kritériumai között szerepel az általános értékelés, valamint öt kulcsfontosságú terület értékelése is: bérezés és juttatások, fejlődési lehetőségek, munka és a magánélet egyensúlya, menedzsment, valamint vállalati kultúra és értékek. Ezek az elemek együttesen adják a vállalatok összpontszámát, ami alapján kialakul a végső rangsor.

A kezdeményezés célja, hogy hiteles információkat biztosítson a munkakeresők számára a potenciális munkahelyekről, miközben a vállalatoknak visszajelzést ad a munkáltatói márkaépítés terén végzett erőfeszítéseikről.

„Ez a rangos elismerés a JYSK Magyarország elkötelezettségét mutatja a munkavállalók elégedettsége és a kiváló munkahelyi környezet iránt. A díj így nemcsak a vállalat számára, hanem a dolgozóink és a leendő munkavállalók számára is jelzésértékkel bír, és egy nagyon jó visszajelzés számunkra is, hogy jó úton haladunk” – mondta Szimeiszter Sándor, a JYSK Magyarországért, Görögországért és Ausztriáért országigazgatója.

Magyarország legjobb munkáltatói


A JYSK egy skandináv gyökerű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc amely megkönnyíti bármely szoba vagy kert berendezését.

A JYSK több mint 3300 áruháza és webshopja 48 országban nagyszerű ajánlatokkal és hozzáértő kiszolgálással várja vásárlóit bármely felületen.

Az alapító Lars Larsen első boltját Dániában 1979-ben nyitotta meg. A JYSK ma már 30000 munkatárssal rendelkezik.

A JYSK a családi tulajdonú Lars Larsen Csoport része, a csoport éves forgalma a 2021/22-es gazdasági évben 44 milliárd DKK volt. A JYSK forgalma a 2022/23-as gazdasági évben 5,2 milliárd euró volt.

A Munkahelyeink.hu-ról

A Munkhahelyeink.hu munkavállalói és munkáltatói platform célja a munkaerőpiaci szereplők igényeinek összehangolása, ezáltal egy átláthatóbb és hatékonyabb munkaerőpiac megteremtése.  Az oldal a munkakeresők számára információkat kínál a munkáltatókról, a munkaadók számára pedig lehetőséget nyújt a munkáltatói márkaépítéshez és célzott toborzáshoz, valamint a mesterséges intelligencia alkalmazásával további testreszabott tartalmakkal és eszközökkel is támogatja az egyes felhasználókat.  A platform Magyarországon kívül jelen van Romániában, Lengyelországban, Csehországban, Bulgáriában, Görögországban, Ukrajnában és Moldovában, Algériában, Egyiptomban, Marokkóban, Tunéziában, Szaúd-Arábiában és az Egyesült Arab Emírségekben. A vállalat 1.5 millió felhasználóval az egyik legnagyobb munkavállalói és munkáltatói platform a közép-kelet-európai (CEE), valamint a közel-keleti és észak-afrikai (MENA) régióban.

forrás: JyskNewsRoom / munkahelyeink.hu

Előző cikk

Nőtt a finn hengeresfa ára 2023. decemberben

Következő cikk

VELUX VKR-Award díjosztója




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version