FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Hanoi Wood Expo 2024

Azok a fa- és fafeldolgozók, akik a vietnami bútorpiacra szeretnének betörni, végre megtehetik ezt a közelgő Hanoi Wood Expo kiállításon, amely 2024. május 29. és 2024. június 1. között kerül megrendezésre.

A Nemzeti Kiállítási Építési Központban (NECC) megrendezésre kerülő kiállítás a Hanoi Furniture Fittings & Upholstery Expo kiállítással egy időben kerül megrendezésre. Mindkét kiállítás célja, hogy kiszolgálja a hanoi térség bútorpiacát – egy olyan piacot, amely William Pang, a Pablo Publishing & Exhibition ügyvezető igazgatója szerint “hatalmas, kellően ki nem elégített piac”.

“Jelenleg a legtöbb faanyagokkal, szoftverekkel és gépekkel foglalkozó kereskedelmi kiállítás Vietnamban délen összpontosul, és az exportorientált bútoripari vállalatokat célozza meg. Bár ez a régió virágzott, az elmúlt néhány hónap instabilitása az amerikai és európai piacokon a dél-vietnami bútoripari export lassulásához vezetett” – mondta Pang.

“Észak-Vietnam más, izgalmasabb történetet mesél. Az utóbbi időben számos multinacionális vállalat és bútorgyártó cég telepítette át gyárát Észak-Vietnamba, és Hanoi városában hatalmas mértékben nőtt a turizmus. Ez jó lehetőségeket ígér a faanyagokkal, szoftverekkel és gépekkel foglalkozó vállalatok számára.

“De Észak-Vietnamban még nincs olyan speciális faipari kiállítás, amely összekötné a hanoi bútorgyártó cégeket az anyagok és gépek beszállítóival. Ennek a hiányosságnak az áthidalására és Hanoi hatalmas potenciálját figyelembe véve örömmel jelentjük be a Hanoi Wood Expo és a Hanoi Furniture Fittings & Upholstery Expo 2024 elnevezésű kiállítások elindítását”.”

A Hanoi Wood Expo és a Hanoi Furniture Fittings & Upholstery Expo 2024 kiállítja a nyersanyagokat és a faipari gépeket és szerszámokat; a felületkezelési és befejező megoldásokat; a szerelvényeket, például a konyhai és irodabútor-beszereléshez szükséges hardvereket és díszítő profilokat; a kárpitozási termékeket, beleértve a szöveteket, bőröket, rugókat és egyebeket; valamint az Ipar 4.0 megoldásokat a hatékony bútorgyártás érdekében.

A várható látogatói körbe a falemezek gyártói, bútorgyártó ipar, a belsőépítészeti ipar, az építőipar és más iparágak szereplői tartoznak.

forrás: Hanoi Wood Expo

Előző cikk

EUDR rendszer anomáliái

Következő cikk

KSH: fogyasztói árak +3,7%-on




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version