FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Szociális tűzifa kiszállítás

Indul a szociális tűzifaprogram 2024. évi kiszállítása az önkormányzatoknak, majd szervezésükben tovább a rászorulók részére.

A települési önkormányzatok részére a szociális célú tüzelőanyag vásárlására kiírt pályázatok központi elbírálása 2024. május 31-én befejeződött.

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. a működési területének térségében összesen 60 nyertes önkormányzattal lépett kapcsolatba, a jelentős mennyiségű szociális célú faanyag kiszállítására vonatkozóan.

Az önkormányzatok és a Gyulaj Zrt. között a szerződések megkötése és a faanyag kiszállítása már a hónap elején elindult. Idén nagyon kedvező, hogy mind az önkormányzatok, mind a lakosság részére a készletek erejéig, téli termelésű, ebből kifolyólag alacsony nedvesség tartalmú tűzifát tudunk biztosítani, amely kitűnő fűtőanyag!

A szociális tűzifaprogram megvalósítása mellett, javasoljuk vásárlóinknak, hogy a tűzifa szükségletük beszerzését mihamarabb indítsák el, a zökkenőmentes végrehajtás érdekében!

forrás: Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.

Előző cikk

KSH – átlagkereset Magyarországon

Következő cikk

VELUX új raktára, irodaépülete



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések