FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Gábor Dénes-díj 2024 – pályázati felhívás

Alapítványunk – szakmai-erkölcsi támogatói között tudva az innovációért felelős szervezetek vezetőit – idén ismét meghirdeti a Gábor Dénes-díj felterjesztési felhívását.

A Díj, melyet évente általában heten nyerhetnek el, az innovációs folyamatban alkotó módon résztvevő, a határainkon belül vagy kívül élő, kiemelkedő tudományos, kutatás-fejlesztési tevékenységet folytató magyar szakemberek fokozott erkölcsi elismerését szolgálja.

Honlapunkon meghirdettük a 2024 évi Gábor Dénes-díj felterjesztési felhívását.

Önhöz, mint a Gábor Dénes-díj felhívás népszerűsítését a korábbiakban is segítő vezetőhöz fordulunk azzal a kéréssel, hogy lehetőségeik szerint idén is szíveskedjenek felhívásunkat népszerűsíteni az Önök által elérhető szakemberek körében, ezzel is elősegítve az információ eljutását az érintettek minél szélesebb köréhez.

Közreműködésükkel megnő annak az esélye, hogy a Kuratórium “látókörébe” bekerüljenek a díjazásra esélyes szakemberek.

A felterjesztés határideje 2024. október 11.

A felterjesztéssel kapcsolatos részletes tudnivalók (tájékoztató, felhívás, adatlap) a http://www.gabordenes.hu/palyazati-felhivasok/ címről letölthetők.

forrás: Novofer Alapítvány

Előző cikk

Forgácslap újrahasznosított faanyagból



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

KSH – átlagkereset Magyarországon

2024. áprilisban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 645 300, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 444…