FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Három éves az Erdő Háza

2021. augusztus 2-án nyitotta meg kapuit az Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpont a vendégek számára. Az elmúlt három évben több mint hetvenezer látogató, több száz óvodás és iskolás csoport járt a Muck-on, hogy felfedezze az erdő élővilágát és ismerkedjen a vadaspark lakóival.

Évente közel 25 családi programot tart a TAEG Zrt., amelyeknek nagy része az elmúlt három évben már a látogatóközpont területén vagy annak közelében került megvalósításra.

A 3. születésnapot a családok és gyerekek számára szervezett eseménnyel ünnepeltük. Az „Oktatással a természet oldalán” mottó jegyében most kültéri erdőpedagógiai játékokkal, családok számára kialakított élménytérrel készültek a szervezők. A vadasparki állatok életét bemutató szakvezetés, vadasparki „séta”, nélkülözhetetlen eleme a látványetetés, amellyel a fahíd-sétány közelébe csalhatóak még a vadmalacok is. Az eseményre a Parkerdei Omnibusz is szállított vendégeket, akik a Szieszta Hotel és az Erdő Háza közötti úton még a soproni erdőkről is hallhattak ismeretterjesztő előadást. A szép napsütéses időben több mint kétszáz látogató érkezett a szombati születésnapra. Őket és leendő vendégeit is örömmel várja a jövőben is a soproni Erdő Háza!

forrás: TAEG Zrt.

Előző cikk

Fakitermelés: egymillió köbméterrel kevesebb

Következő cikk

Erdőtűz Mucsi külterületén



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések