FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Tölgygazdálkodásunk fenntarthatósága

Idén július 31-én a CEEweb a Biológiai Sokféleségért erdészeti szakirányítói továbbképzést szervezett „Jó gyakorlatok a fenntartható tölgygazdálkodásban” címmel a Káld-Hidegkúti Vadászház Konferenciaközpontjában.

Ennek keretében a Soproni Erdészeti Egyetem Erdészeti Tudományos Intézetével együttműködve 30 szakember részére mutathatta be az elsősorban tölgyfafajokkal kapcsolatos fenntartható erdőgazdálkodási módszereket és gyakorlatokat, a klímaváltozás okozta kihívásokat, lehetséges megoldásokat.

A délutáni terepi program során pedig gyakorlatban is megismerkedhettek a résztvevők a Szombathelyi Erdészeti Zrt. által kezelt Sárvári Farkaserdő tölgyeseivel, a különböző üzemmódokkal és tölgyfajok alkalmazási területeivel.

A CEEweb reményei szerint nem ez volt a témában az utolsó szakmai rendezvény, tevékenységüket további képzésekhez való csatlakozási lehetőség reményében is érdemes követni!”

forrás: CEEweb facebook / CEEweb linkedIN

Előző cikk

Erdőtisztogatás - hulladékfelszámolás

Következő cikk

Kamerákkal a falopások ellen



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések