FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

A jövő háza

A Bundesverband Deutscher Fertigbau (BDF) a Callwey Verlaggal és a szerzővel, Barbara Brubacherrel együttműködve kiadta a „Das Haus der Zukunft” (A jövő háza) című új könyvet.

Ez egy átfogó kézikönyv és referenciamű 224 oldalon, 350 fotóval és illusztrációval, valamint számos mintaprojekttel, háttérinformációkkal és szakértői interjúkkal egy holisztikus és jövőorientált építési módszerről.

„Világosan megmutatja, hogy mi áll a modern készházak középpontjában: nevezetesen a holisztikus tervezés, amely azt a célt követi, hogy az építésben részt vevő valamennyi kiváló minőségű egyedi rész, munkafázis és szereplő az optimális végeredmény elérése érdekében összefogja az építésben részt vevő valamennyi kiváló minőségű egyedi részt, munkafázist és szereplőt” – mondja Mathias Schäfer, a BDF elnöke.

A BDF összesen 18 pártoló tagja – mindannyian az előregyártott házak iparágában régóta működő partner- és beszállító cégek – járult hozzá a könyvhöz, és most a bonni BDF éves konferencián Mathias Schäfer BDF elnöktől, Norbert Röhltől, a BDF pártoló tagokért felelős elnökségi tagjától és Marcella Prior-Callwey kiadótól megkapták az első példányt.

szerk/ford: Tóth János, forrás: BDF/HDH 10-24

Előző cikk

Táblát kapott a 2024-es Év Erdei Kerékpárútja

Következő cikk

Gyászhír - Kruzics István [78]




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version