FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

Erdei utakon Reviczky Gáborral – 239., 2024/29.

Betekintés a Karcagi Birkafőző Fesztivál rendezvényébe / X. Kos Fashion Kupa a Magyalosi Lőtéren / Viharkár és megújulás a Tengelici Parkerdőben / Bölcső-hegyi kilátó a pilisi rengetegben / Vadvilág – A tikkasztó július havában

Betekintés a Karcagi Birkafőző Fesztivál rendezvényébe

Adásunk kezdetén egy jó hangulatú rendezvényre látogatunk, mégpedig a karcagi Birkafőző fesztiválra. Eme gasztronómiai megmérettetés szép számú vendéget vonzott, többek között az erdészeti szakma képviselőit is.

X. Kos Fashion Kupa a Magyalosi Lőtéren

A vadászok számára kitüntetett pillanat, amikor egy közös verseny keretében megmérettethetik lőtudásukat. Egy ilyen lehetőséget kínált az idei Kos Fashion kupa, amelyet a ravazdi Magyalosi lőtéren rendeztek meg.

Viharkár és megújulás a Tengelici Parkerdőben

Magyarország középső régiójában folytatjuk kitekintésünket. Egy – a Gyulaj Zrt. által kezelt – parkerdőbe látogatunk, ahol a szélsőséges időjárási tényezők miatt, egy rendkívüli kihívással kerültek szembe az erdészeti szakemberek.

Bölcső-hegyi kilátó a pilisi rengetegben

A Pilisben kirándulva számtalan izgalmas és látványos helyszínre bukkanhat a természetjáró. Egy ilyet ajánlunk most Nézőinknek.

Vadvilág – A tikkasztó július havában

Hogyan lehetne ezt az időszakot egy kopár, téli erdőhöz-mezőhöz viszonyítani. Ilyenkor a táj bőséges eleséget kínál, amelynek naphosszat tartó fogyasztása lehet, hogy unalmas és tikkasztó, de mindenképpen élvezhetőbbé varázsolja az erdei életet.

A teljes műsor (26 perc)

– Betekintés a Karcagi Birkafőző Fesztivál rendezvényébe
– X. Kos Fashion Kupa a Magyalosi Lőtéren
– Viharkár és megújulás a Tengelici Parkerdőben
– Bölcső-hegyi kilátó a pilisi rengetegben
– Vadvilág – A tikkasztó július havában

Forrás: Hazai Vadász
Szerkesztette: MM

Előző cikk

For Forest+ csoport bővül



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések