FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdész szakszemélyzeti képzés – KAP ST

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara képzést és fórumot szervez a KAP ST keretében meghirdetett két olyan pályázatról, melyek támogatási kérelmeinek első beadására 2024. szeptember 4-től kerülhet sor. Az esemény a jogosult erdészeti szakszemélyzet képzési rendszerében választható kiegészítő képzésként akkreditálásra került.

A KAP Stratégiai Terv alapján megjelent új erdészeti pályázati felhívások közül kettő esetében 2024. őszén nyílik meg az első pályázatbenyújtási időszak. A benyújtáshoz szükséges tudnivalókról való tájékoztatás céljából a NAK online képzést szervez, elsősorban erdőgazdálkodók és erdészeti szakirányítók részére.

A képzés időpontja: 2024. szeptember 3. 14.00–18.00 óra

A két érintett pályázat, melyekről az előadások során az érdeklődők tájékoztatást kapnak:

  1. Fiatal erdők állománynevelésének támogatása (KAP-RD40-1-24)
  2. Az erdőpotenciált veszélyeztető biotikus és abiotikus károk megelőzése (KAP-RD41-1-24)

A képzésen elsősorban a pályázati feltételek kerülnek ismertetésre, de röviden szó lesz a támogatási kérelem rögzítéséről is, valamint lehetőség lesz kérdéseket feltenni az előadóknak.

Javasolt a kérdések előzetes megküldése az erdeszet@nak.hu e-mail címre, azok feldolgozhatósága miatt legkésőbb szeptember 3-ig.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció itt érhető el.

forrás: NAK / Erdészet

Előző cikk

Erdőtüzek - Albánia, Horvátország

Következő cikk

Magyar BIOEAST HUB



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések