FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Év Szaktanácsadója – szavazás

Az Agrárminisztérium a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával idén tavasszal ötödik alkalommal hirdette meg közösen az Év Szaktanácsadója pályázatot. A díj elsődleges célja a mezőgazdasági termelők érdekeit legjobban szolgáló, a szakterületén kiemelkedő teljesítményt nyújtó szaktanácsadó elismerése.

Idén hat kiváló tanácsadó nyújtott be pályázatot, akik az idei évben közönségszavazáson is részt vesznek. Több részletet lejjebb görgetve tudhatnak meg róluk.

A szaktanácsadókra az oldal alján elhelyezett űrlap kitöltésével 2024. szeptember 15. éjfélig lehet szavazni.

Fontos: Szavazatot adhat le bármely kamarai tag vagy szaktanácsadó. Az érvényes szavazathoz azonban kamarai azonosítót vagy szaktanácsadóknak szaktanácsadói névjegyzék számot szükséges megadni. Egy azonosítóval csak egy érvényes szavazatot lehet leadni!

Mészáros Gergely – erdészeti szakirányító, erdőmérnök és ügyvezető (az egyik pályázó)

Pályázó szaktanácsadók

  • Kujáni Lászlóné Cser Olga 1995 óta szakirányító, szaktanácsadó, elsődlegesen Bács-Kiskun vármegyében, okleveles agrármérnök, növényvédelmi szakmérnök és növénykórtanos szakspecialista.
    Bővebben
    .
  • Pálné Dr. Harcsa Marietta Pest vármegyei névjegyzéki szaktanácsadó 2018-tól. Környezetgazdálkodási agrármérnök, okleveles mérnöktanár, növényorvos, a növénytermesztési és kertészeti tudományok doktora.
    Bővebben
    .
  • Dr. Ágoston Tamás 2013 évtől mezőgazdasági szaktanácsadó Hajdú-Bihar vármegyében. Okleveles agrármérnök, környezettechnológiai szakmérnök és növényvédelmi szakmérnök.
    Bővebben
    .
  • Goda János 2015 évtől Hajdú-Bihar vármegyében szaktanácsadó. Okleveles gazdasági agrármérnök és vadgazdamérnök.
    Bővebben
    .
  • Mészáros Gergely 2009-től erdészeti szakirányító, erdőmérnök és ügyvezető. 2015-től Jász-Nagykun-Szolnok megyei névjegyzéki szaktanácsadó, okleveles erdőmérnök felsőfokú vadgazdálkodási végzettséggel. A „2020. Év Erdőgazdálkodási Szaktanácsadója Különdíj” nyertese.
    Bővebben
    .
  • Ádám Marcell 2021-től Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei szaktanácsadó, növénytermesztő mérnök, precíziós mezőgazdasági szakmérnök.
    Bővebben

SZAVAZNI – ide kattintva – a NAK weboldaláról lehet.

* Az Év Szaktanácsadója közönségszavazásra vonatkozó adatkezelési tájékoztatót elolvastam, annak tartalmát megismertem és megértettem.Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

*Az érvényes szavazathoz szükséges megadni a kamarai azonosítót vagy szaktanácsadóknak a szaktanácsadói névjegyzék számot. Egy azonosítóval csak egy érvényes szavazatot lehet leadni.

forrás: NAK

Előző cikk

Makkóvoda a Mecsekben

Következő cikk

Nemzetközi Lombosfa Konferencia



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Elnököt választ a NAK

Egyetlen javaslat érkezett a küldöttek elé az Agrárkamara új elnöki pozíciójára, a kormányból érkezhet az új vezető. Az…