FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Év Békési Vállalkozója: Bánáti Beáta (Furnér-Pack Kft)

Táncművészet, zeneművészet és népművészet kategóriában ítélték oda idén a Prima Díjat Békés vármegyében, a gálát Békéscsabán rendezték október 11-én.

Prima Díjban részesültek 2024-ben:

Kerekes Judit békéscsabai színházi koreográfus és diplomás táncpedagógus, a Fitdance Center SE vezetőjét. A békéscsabai Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar, az elismerést Mohácsiné Szeverényi Ágnes egyesületi elnök vette át. A méhkeréki Nyisztor György Hagyományőrző Néptáncegyüttes: Papp László Patrik koreográfus vehette át a rangos elismerést.

Vállalkozókat is elismertek

A Vármegyei Év Vállalkozója díjat olyan szakemberek kapják, akik gazdasági és közéleti tevékenységükkel, társadalmi felelősségvállalásukkal, valamint vállalkozói és üzleti sikereikkel példaként szolgálhatnak mások számára. A díjazottak:

Baczovszki Roland, a Bonag Kft. ügyvezetője,

Bánáti Beáta, a Furnér-Pack Kft. ügyvezetője,

Farkas Gábor fazekas mester,

Nagy Árpád, az Árpád Pálinka ügyvezetője,

Viszokai Bertold, a Lőkösi kenyér tulajdonosa.

Az országos Év Vállalkozója díjat Szabó Katalin, az Alfa-gép Kft. ügyvezetője kapta.

A Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díjat Nagy Mihály László, a VOSZ Békés Vármegyei Szervezetének tiszteletbeli elnöke érdemelte ki.

forrás: uzletem.hu

Előző cikk

EUDR halasztás - EU Tanács is döntött



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések