FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Hordó Hotel Hollandiában

Jelenleg csak a holland turisták élvezhetik a Hotel De Vrouwe van Stavoren nevű szálloda különleges boroshordóit, ám a Wine Barrel nevet viselő szálloda biztosan óriási durranás lesz széles körben a járványhelyzet csillapodása után.

A különleges szálloda Hollandia egyik legősibb településén, Stavorenben talállható. Kínál normál szobákat is, ám akik egy kicsi extrára vágynak, azok kibérelhetnek hatalmas hordókra emlékeztető lakosztályokat is – összesen nyolc közül választhatnak. Némelyikben egykor 23 ezer liter bort tároltak, most pedig két ággyal, fürdőszobával és nappalival is felszerelt szálláshely, némelyikben jakuzzi és privát szauna is található – írja a Nap mint nap.

Azért a bort sem fogják hiányolni az oda látogatók, ugyanis minden vendéget egy üveg bor vár a szobában és a hotel éttermének borkínálatát is élvezhetik. A különleges dolgokért ki kell nyitni a pénztárcát, így nem meglepő, az ár elég borsos: közel 60 ezer forintba kerül két főnek egy éjszaka.

Egyébként nem elsőként találták ki ezeket a szobákat, ugyanis a mexikói Tequila településén is van egy olyan szálloda, ahol hordókban lakhatnak a vendégek – ezekben a hordókban azonban tequilát tároltak.

Forrás: StartLap

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

EU – erdészeti ágazati érdekérvényesítési lehetőségek

Következő cikk

CLT ház szeretettel Finnországból



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések