FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Sopron-Kolozsvár 2021 Terméktervezői Workshop

Június 9-16 között az ipari termék- és formatervező mérnöki szak hallgatói a kolozsvári Művészeti és Design Egyetem hallgatóival közösen bizonyíthatják terméktervezői tudásukat és kreativitásukat.

A Kolozsvári Bútoripari Klaszter által szervezett workshop célja a klasztertagok igényeire alapozott új termékek tervezése hallgatók bevonásával. A 6-6 hallgató és 3-3 oktató három vegyes csapatban három témát dolgoz fel, az eredményeket pedig június 16.-án az Erdélyi Klaszterek Nemzetközi Konferenciáján (TCIC 2021) mutatják be.

Egy csapat fejleszt egy mobilmunkapadot az összeszereléshez, egy másik pedig az irodák phonoabsorbant referenciaértékekkel, a harmadik csapat pedig egy szuper-ételmes tabellát készít.

A workshop résztvevői:

Nagy Anna Viktória, Lődy Dóra, Lajos Viktor másodéves, Besenyei Virág, Ernyei Zsófia, Kabai Zsófia harmadéves ipari termék- és formatervező mérnökhallgatók, illetve Dr. Antal Mária Réka, Dr. Bencsik Balázs és Dr. Dénes Levente kísérő oktatók;

Balajti Adrienn, Charlotta Wander, Mike Tímea másodéves alapszakos Natalia Maria Chis, Ratiu Anthony Alexandru Chis, Vavrek József elsőéves mesterszakos formatervező hallgatók, illetve Dr. Ciprian George Mihnea, Dr. Octavian Simion, Dr. Paul Cheptea mentorok.

Ipari partnerek:

Antares Romania Srl. / e-Laborator Feeria Srl. / Salice Comprod Srl.

Forrás: Dénes Levente – Soproni Egyetem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Átadták a romhányi Szent György Zarándokszállást

Következő cikk

Alapanyagszűke a bútoriparban



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…