FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Sikeresen zárult a Sopron-Kolozsvár 2021. Terméktervezői Workshop

Nyolc napos nagyon intenzív munka után lezárult a Soproni Egyetem és a Kolozsvári Művészeti és Design Egyetem közös workshopja. 

Erdélyi Klaszterek Nemzetközi Konferenciájának első napján (TCIC 2021 https://events.transylvanianclusters.ro/#agenda) mutatták be a kolozsvári formatervező művészhallgatókból és soproni ipari termék- és formatervező mérnökhallgatókból álló csapatok a terveiket.

A bemutatott tervek elnyerték a projektfeladatokat kiíró ipari partnerek tetszését és elismerését, hiszen az akusztikai térelválasztó paraván első prototípusa már elkészült, valamint a nyár folyamán a szerelő asztal és a nagyobbítható asztal prototípusai is legyártásra kerülnek. Mind az oktatók, mind a hallgatók számára nagy élményt jelentett a közös munka, jó volt megtapasztalni a művészeti és mérnöki készségek egymást kiegészítő jellegét.

A visszajelzések alapján egyértelművé vált a workshop fontossága és hasznossága, ezért hasonló rendezvények szervezése a jövőben is várható.

Forrás: Soproni Egyetem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Szervezeti megújulás és új kari vezetők a Soproni Egyetemen

Következő cikk

I. Magyar / Nemzetközi Láncfűrészes Fafaragó Verseny



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések