FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

FATUDAKOZÓ – hírek, ajánlatok

Tájékoztatjuk a FATÁJ olvasóit, hogy a www.fatudakozo.hu felületén jelenleg 7 731 szakterületi cég (=hétezer-hétszázharmincegy vállalkozás) adata (teljes körűen, vagy részben) érhető el, jeleníthető meg. Az összes vállalkozást megkerestük adatfrissítéssel az elmúlt 12 hónap során!

ÚJ bejegyzések a Fatudakozóban (MAX, MID):
DERULA Kft.
Rétegelt lemez gyártása, értékesítése. Erdészeti szolgáltatás, szakirányítás. Fűrészárugyártás.
ERDŐPARTNER Kft.
Erdőgazdálkodás közel 1500 hektár területen. Fűrészüzem (beüzemelés alatt).
MEGÚJULT bejegyzések a Fatudakozóban (MAX, MID):
Danube’s Timber Kft.
Faanyagok szárítása.
EGYFA Kft.
Fafeldolgozás: hasítás – kaloda gyártás.
Feldolgozott tűzifa értékesítése.
Fafajták amik feldolgozásra kerülnek: gyertyán – bükk – akác – cser – tölgy.
Kalodában a hasított tűzifa: 25 cm, 33 cm és 50 cm. Ömlesztett és 2 méter.
Graboplast Zrt.
Fapadló burkolatok gyártása. Termékkínálat: szalagparketta. Fő fafajok: tölgy, kőris, bükk.
HEPIK Erdőgazdálkodó Bt.
Erdőgazdálkodási szolgáltatások, faapríték termelés, erdő lábon vásárlás, legelő- és szántótisztítás, ültetvény felszámolás, ároktisztítás, kivont terület kitakarítás.
Sapiro Transz Faipari Kft.
Kültéri és beltéri nyílászárók, egyedi bútorok, lépcsők gyártása és értékesítése. Szélezetlen asztalos minőségű fűrészáru gatterfrissen és műszárítva: borovi, tölgy, kőris, bükk, cseresznye, juhar, hárs, dió, éger, körte, akác.
Zöldenergia Kft.
Fa és tüzelőanyag nagykereskedelem, import-export. 
Termékeink:
1. Borovi és luc fűrészáru:
– Építőminőségű fenyő fűrészáru ukrán, román és szlovák
– Különleges méretek és hosszú áru
– Göngyöleg és egyéb csomagolóanyag alapanyaga
– Ragasztott, hossztoldott, szárított anyag.
2. Tüzelőanyag:
– Kalodás tűzifa
– Brikett
– Pellet
– Grill szén.
3. Egyéb:
– A fent felsorolt termékeken kívül bármilyen faanyagot beszerzünk kamion tételben.
2 RABB Kft.
Cégünket magánszemélyek alapították 1997-ben, alapvetően építőipari tervezési feladatok ellátására. Számítástechnikai hátterünk (AXIS, Archicad, VB express, Steel express, Autocad) megteremtésével a legváltozatosabb tervezési, ezen belül is kiemelten a tartószerkezeti feladatok elvégzésére tettük alkalmassá cégünket.
Tervezési, és szakértési, valamint kivitelezési feladatok ellátásához előírt képesítésekkel, gyakorlattal és kamarai regisztrációval rendelkezünk. Együttműködő tervező partnereinkkel komplex tervezési feladatok végrehajtásában megfelelő jártasságot szereztünk, így a komplex tervezési feladatok ellátása jelenti cégünk fő tevékenységét. Szakértői tevékenységünk gyakorlása során a legváltozatosabb feladatokat láttuk el, kiemelkedő eredményekkel. Cégünk a faanyagvédelmi szakértői munkával együtt műemlék épületeknél is komplex szolgáltatást tud nyújtani
Műszaki ellenőrként, és lebonyolítóként, valamint felelős műszaki vezetőként magas és mélyépítési kivitelezési feladatokban is részt vettünk. Gyakorlott, minőségi munkát végző kivitelező partnereinkkel együtt a kulcsrakész megvalósításban is részt veszünk, végigkísérve a kivitelezés valamennyi fázisát.
Cégünk a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara tagja.
Cégünk regisztrált a Magyar Építész Kamaránál, számunk: C-2-598
2010.07.16-án cégünknek a Város és Faluvédők Szövetsége (Hungaria Nostra) PODMANICZKY-díjat adományozott, hazánk épített öröksége megóvásában végzett kimagasló munkánk elismeréséül)
Cégünk munkatársai rendelkeznek műemléki érték dokumentálási és műemléki épületdiagnosztikai jogosultságokkal is.
Munkatársunk, Rabb Péter a 2014 évi Műemléki Világnap alkalmából Forster Gyula emlékérmet kapott.
Abádszalóki Magán Erdészeti Kft.
Erdőgazdálkodás (1300 ha-on). Integrátor. Csemetekert 2,0 ha, nemesnyár: 80-100 ezer, egyéb keménylombos: 50-80 ezer db. Faanyag forgalmazás, mezőgazdasági és épületfenntartó szolgáltatás, gépjavítás.
Agrotrack 2000 Kft.
Fahasító, erdészeti csörlő, LKT alkatrész, STIHL termékek forgalmazása.
ALFÖLDFA Kft.

Cégünk 2006-ban alakult, családi vállalkozásként, szolnoki telephellyel.
Az első időben csak fatelepeknek és építőanyag kereskedéseket szolgáltunk ki.
Az Alföldfa Kft. azóta töretlenül növekszik, termékválasztékunk folyamatosan bővül.
A fejlődés érdekében 2013-ban nyitottunk egy raktárat, ahol már a kivitelezők és barkácsolni vágyók is megvásárolhatták termékeinket. 2018-tól saját, 1200 m2-nyi zárt raktárkapacitás áll rendelkezésünkre.

Elsősorban kiváló minőségű
szárított asztalos fűrészáru, építő minőségű fűrészáru, hajópadló, lambéria, OSB lap, ragasztott gerenda, táblásított fenyő lap, fríz, rétegelt lemez kereskedelmével foglalkozunk, az utóbbi 5 évben – követve a vevői igényeket – fenyő pellett és keményfa brikett importja is felkerült tevékenységi palettánkra. 
Célunk, hogy vásárlóink minden minőségi alapanyagot, korrekt, megfizethető áron, egy helyen be tudjanak szerezni, amire csak projektjeikhez szükségük van.

Erősségünk, hogy a piaci igényekre gyorsan reagálunk, folyamatosan fejlődünk lelkiismeretes és precíz nálunk a kiszolgálás illetve szívesen nyújtunk szaktanácsokat az alapanyagaink tekintetében.
BERGER Házak Zrt.
Építkezzen bonyodalmak nélkül, és költözzön be terv szerint új generációs, igényeinek megfelelő otthonába!
A precíziós tervezés és a német, csúcsminőséget képviselő Weinmann gyártósorunkon történő gyártási folyamatok felelnek a modern megoldásokért. A Berger házak elkészültének főbb lépései szigorúan ellenőrzött, gyári körülmények között zajlanak.
Nálunk Ön áll a középpontban: új generációs ügyfélkapcsolati folyamatainknak biztosítják, hogy az építkezés zavartalan, tervszerű és gyors legyen.
A Berger Házak elődje, és csoportunk tagja a Beregszászi Gerendaházak, mely 2006 óta nyugat-európai színvonalú, népszerű gerendaházaival alapozta meg hírnevét az építőipari piacon. A tőlünk a gerendaházaknál már megszokott lelkesedés és ügyfélközpontú hozzáállásunk a záloga, hogy a Berger Házakkal új otthonának felépítése is élmény legyen.
CAMBIUM 98 Kft.
Cégünk, a Cambium ’98 Erdészeti és Faipari és Szolgáltató Kft.1998 óta működik családi vállalkozásként.
Dány-Szentkirályi fűrészüzemünkben leginkább akác rönköt dolgozunk fel, valamint kisebb mennyiségben más kemény és lágy lombos rönköt. Fő profilunk a mezőgazdaságban, szőlészetben, kertészetben használt karók, oszlopok, gerendák és különböző fűrészáruk gyártása. Termékeink nagyobb hányadát exportáljuk Németországba, Svájcba, Franciaországba, Belgiumba, Ausztriába, de jelentős a belföldi értékesítés is. Cégünk közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, amely garanciát jelent vevőink lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálására.
FANYARKA Erdészeti Kft.
Erdőgazdálkodásra jogosult erdészeti szakirányító vállalkozás. Erdőgazdálkodási szolgáltatások végzése.
Golden Timber Kft.
Jellemzően keménylombos fatermékek forgalmazása: fűrészáruk; ládák; oszlopanyagok (kérgezett, csiszolt, szijácsmart, hengermart, fűrészelt) kereskedelme.
KE-HO Kft.
Csemetetermelés, -kereskedelem. Erdészeti szaktanácsadás, erdőgazdálkodási szolgáltatások, növényvédelmi munkák végzése. Energetikai célú fűz-szaporítóanyag előállítása.
LUMBER-FA Kft.
Fafeldolgozás, faanyag export-import, fűrészáru (kerti dió, cseresznye, körte, juhar), bútorléc, parkettfríz, táblásított-tömbösített faanyagok, faipari szolgáltatások. Bérszárítás SECEA berendezéssel.
Napkori Erdőgazdák Zrt.
Erdőgazdálkodás 869 ha-on, erdőművelés, fakereskedelem (akác és nyár rönk, akác tűzifa, nyár rostfa, papírfa), szaktanácsadás, vadgazdálkodás, vadászat szervezés, turizmus, erdei iskola.
NYPAN Kft.
A Nypan Kft bútoripai alapanyagok forgalmazásával és lapszabászati szolgáltatással áll az asztalosipari viszonteladók és végfelhasználók rendelkezésére.
FALCO és KRONOSPAN termékek (laminált bútorlap, munkalap, kompaktlemez stb) teljes dekorválasztéka, melynek jelentős része raktári készletről azonnal elvihető.
OSB-lapok, rétegelt lemezek
Élzáró anyagok (Rehau, Hranipex),
Jowat faipari ragasztók,
Nettfront ajtófrontok
Bútorszerelvények és kiegészítők értékesítése (Forest, Blum).
Kiemelkedő minőségű lapszabászati szolgáltatás (méretprecizítás, nullfuga, előfuratolás stb).
SIKA Hungária Kft.
A Sika széles termékskálájában megtalálhatók az adalékszerek, készhabarcsok, betonjavító anyagok, padlórendszerek, hídszigetelési rendszerek, korrózió elleni védőbevonatok, fugaszalagok, tetőszigetelési rendszerek, ipari ragasztó- és tömítőanyagok.
Faiparban a tartósan rugalmas ragasztó és tömítő anyagok számos innovatív lehetőséget nyújtanak a ragasztva rögzített parketta, a lakossági- és sportparketta rendszereknél, továbbá a nem mechanikusan (ékelt), hanem ragasztva rögzített üvegszerkezetű ablakok gyártásánál, illetve a vizes helyiségek (fürdőszoba, szauna, jakuzzi) és a hajóépítés terén.
SZILASPARKETT
Csaphornyos parketták és svédpadlók gyártása, szalagparketták forgalmazása európai lombos és trópusi fafajokból.
Lambéria, hajópadló, faházelem, ereszdeszka gyártása borovi- és lucfenyőből.
Keményfa brikett gyártása.
Antal László
Erdővásárlás. Fűrészárugyártás.
Fanyarka 2005 Kft.
Fafeldolgozás, akác fűrészárugyártás, lépcsők, kerítéselemek, szőlőkaró, palló, játszótéri elemek, térburkolat, járólap, ágyásszegély, hidak, egyszerű bútorok készítése.
Támba Erdőgazdálkodási Kft.
Erdészeti, egyéb erdőgazdálkodási tevékenység.
Támba Miklós – csemetetermelő
Erdészeti szaporítóanyag termelése, értékesítése.

Jelentkezzen Ön is a FATUDAKOZÓ-ba! MOST!

Üzleti KERESLETEK a FATUDAKOZÓn

(a teljesség igénye nélkül… – Az eredeti hirdetések további adatokat is tartalmazhatnak!)

Épületasztalos kft teljes felszerelése eladó – Korszerű fa nyílászárók gyártására alkalmas gépparkunkat kínáljuk eladásra,vagy bérbe adásra. SCM Methode K ablakgyártó automatával, 68 Stehle és 92 mm-es Stark marószerszámokkal, négyfejes gyaluval, konvejor pályával, görbe szögbelővővel …. stb. 2021-09-27

Életerős erdő- és faipari mérnök negyven éves termelési- és kereskedelmi tapasztalattal vállalna szakmai együttműködést induló és működő faipari vállalkozásoknál.Technológia kialakítását vállalnám, illetve meglévő technológiához optimális termékszerkezet és piaci kapcsolat megteremtésében jártas vagyok.Agárdon lakom, de az ország egészét ismerem és észszerű keretek között mobil vagyok. 2021-09-24

A 6×6 Trans Kft. csapata bővítése miatt erdőgazdálkodási feladatokhoz kisegítő munkatársat keres (hossztoló, átvételező). Munkavégzés helye nagyrészt Zala megye területe. 2021-09-17

1300 x 30 x 30 mm–es AKÁC fűrészelt, hegyezett karót termelő üzemeket keresünk. 2021-09-16

Termelő üzemet keresek a következő fűrészelt elemek gyártására:
Méret: 1./ 1080 x 115 x 15 mm 2./ 1000 x 60 x 40 mm. Fafaj: nemesnyár
Mennyiség: kamion tételben, /cca. 29-30 m3/ 1. méretből évi 5 kamion 2. méretből kb. havi 1 kamion
Minőség: épélű egészséges faanyag. Egyenes, mérettartó vágás. Általános csomagolóanyag /raklapelem/ minőség. Gépi rakodásra alkalmas módon csomagolva, hézaglécezve, raklapra pántolva, szállításhoz megfelelően. Rugalmas szállítási határidő! A jelentkezőket az árigény megjelölésével várom 2021-09-16

Mező-, és erdőgazdálkodással, valamint fafeldolgozással foglalkozó társaság üzemvezetőt keres szokolyai fűrészüzemének elindítására, bevezetésére, irányítására.
Feladatok
• Alapanyag beszállítók felkutatása – elsősorban Felvidéken és Kárpátalján – szerződések megkötése.
• Termelési terv készítése, új és használt gépeink üzembe helyezése, működésük összehangolása, az üzem munkafolyamatainak megszervezése, irányítása.
• Együttműködés a társaság erdészeti részlegével, a hasított tűzifa előállítás és a fűrészárugyártás értékesítéshez igazodó optimalizálása.
• Szakmunkások, illetve betanított munkások irányítása.
• Vásárlóink – elsősorban tüzép telepeink – igényeinek fogadása és folyamatos kiszolgálásuk biztosítása. További értékesítési csatornák felkutatása, szerződések megkötése.
Jelentkezés
Szakmai önéletrajz elküldése az e-mail címre, a fizetési igény (illetve a szolgálati lakás iránti igény) megjelölésével. 2021-09-13

ADJA FEL ÖN IS DÍJMENTES APRÓHIRDETÉSÉT, MOST!!!

szerk: Tóth János – FATUDAKOZÓ/FATÁJ

Kapcsolódó:
FATUDAKOZÓ aktuális hírei – 2021-08-09

FATUDAKOZÓ aktuális hírei – 2021-04-27

3 megjegyzések
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Ukrajna engedélyezheti a rönkexportot

Következő cikk

Wildlife Estates Label




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version