FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Kéktúrázás Napja – október 9.

A 2020-as debütáló rendezvény sikerére építve (Országos Kéktúra- 1 nap alatt – 2100 regisztrált túrázó) 2021. 10. 09-én az Országos Kékkör bejárását hirdetjük meg.

Az Országos Kékkör 3 kéktúrarészén; az Országos Kéktúra (OKT), a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra (RP-DDK) és az Alföldi Kéktúra (AK) útvonalain, 143 túracsoporttal összesen több, mint 2550 km-t teszünk meg egy nap alatt együtt.

Az esemény különlegessége, hogy a túra napján a GPS jeladóval felszerelt csoportok haladása valós időben, online követhető. A csoportok mozgása által húzott kék vonal a nap végére kirajzolja a Magyarországot körbejáró Országos Kékkör teljes nyomvonalát.

Tematikus túrák ismertetése.

Hagyományteremtő céllal, a hazai állami erdőgazdaságok, nemzeti parkok és természetjáró egyesületek szakmai segítségével az MTSZ ezzel a túranappal szeretné felhívni a figyelmet nemzeti értékünkre, a Kéktúrára, annak értékes múltjára és lendületes jelenére.

Regisztrálj és válassz túrát!

forrás: MTSZ

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

A vadászszenvedély antropológiai örökségünk

Következő cikk

Keressük Az Év Kilátóját és Az Év Turistaházát!



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések