FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Sikeres volt a Nyílt nap Sopronban

December 7-én kitárultak a Soproni Egyetem kapui, ezen a napon a pályaválasztás előtt álló középiskolások testközelből is megismerhették a négy kar által nyújtott színes, változatos képzési lehetőségeket, a felvételi eljárást, továbbá megtudhattak minden információt az intézményben elérhető hallgatói szolgáltatásokról, juttatásokról.

A műszaki, informatikai, művészeti, pedagógiai, agrár- vagy gazdaságtudományi képzés iránt érdeklődő jövőbeni egyetemisták betekintést nyerhettek az intézmény hagyományaiba, „zöld” szellemiségébe és történetébe is.  Az érettségi előtt álló fiatalok, a karok sokrétű programjai által nyújtott élményekkel, az átadott tanulmányi információkkal gazdagodva köszöntek el a mielőbbi viszontlátás reményében. 

A Soproni Egyetem következő nyílt napja 2022. január 18-án kerül megrendezésre, amelynek kapcsán a következő időszakban is érdemes ellátogatni a Benedek Elek Pedagógiai Kar, az Erdőmérnőki Kar, a Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar valamint a Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar közösségi felületeire és web oldalaira, ahol naprakész információkat olvashatnak a karok mindennapjairól továbbá a program közeledtével a nyílt nappal kapcsolatos tudnivalókról.

forrás: Soproni Egyetem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Ukrajna lendületesen erdősít

Következő cikk

Zöldülő Soproni Egyetem




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version