FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdészeti szakcikk- és tanulmánypályázat – új határidő: április 24

Az Országos Erdészeti Egyesület és az Erdészeti Lapok Szerkesztőbizottsága több fiatal szerzőt kíván megnyerni az idén 160 éves lapban való publikálásra – az erdész szakmából és azon kívülről is. Ezért a 2020. évi sikeres pályázat nyomán, újabb szakcikkpályázatot hirdettünk a tágabban értelmezett erdészettudomány, az erdőgazdálkodási gyakorlat, illetve az erdőhöz köthető biológiai, ökológiai és társadalomtudományi területek művelői körében.

A pályázati részvétel előzetes regisztrációs határideje a Szerkesztőbizottság és a pályázat Bíráló Bizottságának közös döntése értelmében meghosszabbodott, így az előzetes jelentkezéseket április 24-ig lehet elküldeni az Erdészeti Lapok szerkesztőségi e-mail címére (erdlap@oee.hu), elektronikus formában, a név, életkor, a munkahely vagy tanulmányi intézmény és a közvetlen elérhetőségek (e-mail, mobilszám) megadásával.

A szakcikk- és tanulmánypályázat eredeti, részletes felhívása a szövegkapcsolóra kattintva pdf. formátumban tölthető le.

forrás: OEE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Év háza pályázat 2022

Következő cikk

Francia FAÉPÍTÉSZETI Fórum



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések