FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

EnterPRIZE KKV program

Idén is meghirdették az EnterPRIZE KKV fenntarthatósági pályázatot, amelynek célja, hogy 3 millió Ft-os támogatási összegig hozzájáruljanak a kis- és középvállalkozások fenntarthatósági céljainak megvalósításához.

Munkavállalói jólét, környezetvédelem vagy a mikroközösségek iránti felelősségvállalás témakörében keresik a pályázó cégek legjobb gyakorlatait vagy új kezdeményezéseit. Fenntarthatóság alatt nem csak a nagyszabású projektek számítanak. 

A felhívást 3 kategóriában hirdették meg.

I. kategória: munkavállalói jólét

Olyan programok folytatása, megvalósítása kerül támogatásra, amelyek célja, hogy az adott vállalat munkavállalóit, illetve a munkavállalók családjait támogassa. Például tematikus rekreációs rendezvények szervezése, dedikált munkavállalói támogatások nyújtása.

II. kategória: környezetvédelem

Olyan programok folytatása megvalósítása kerül támogatásra, amelyek célja a környezetvédelem. Például a környezetre ártalmas anyagok kibocsátásának csökkentése gyártás során, újrahasznosítás vagy a fogyasztók környezetvédelmi tudatosságának erősítésére indított program.

III. kategória: mikrokörnyezet iránti felelősségvállalás

Olyan programok folytatása, megvalósítása kerül támogatásra, amelyek célja, hogy a vállalkozás mikrokörnyezetében élő emberek mindennapjait segítse. Például helyi jótékonysági akciók, helyi sport, kulturális közösségek támogatása.

A benyújtott pályázatok közül a Generali Biztosító Zrt. azokat a pályázatokat értékeli, amelyek a fenti 3 kategóriában az alábbi területek legalább egyikére vonatkoznak: üzleti modellváltás, új termékek bevezetése, új szolgáltatások bevezetése, innováció, vagy digitális transzformáció.

A program folytatásához vagy megvalósításához a kategóriák nyertesei 3 millió Ft-os támogatásban részesülnek.

A pályázatok benyújtási határideje: 2022. május 9. 18.00.

A felhívás itt érhető el.

forrás: PályázatiHírek

Előző cikk

A home office 2022 legnagyobb trendje

Következő cikk

Kilenc négyzetméteres faházmodulokStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések