FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

OEE Vándorgyűlés 2022.

Az Országos Erdészeti Egyesület szeretettel várja az erdész, erdőmérnök kollégákat 152. Vándorgyűlésére, melynek az idei évben a Gödöllői Királyi Kastély ad otthont 2022. június 30- július 1. (csütörtök-péntek) között.

A Vándorgyűlés házigazdájának szerepét ezúttal a főváros és tágabb környezetének erdeit kezelő Pilisi Parkerdő Zrt. látja el. A színvonalas szakmai programok betekintést nyújtanak a városi erdők kezelési módszereibe, megismertetnek az örökerdő-gazdálkodás gyakorlati tapasztalataival, és átfogó képet kapnak a résztvevők az ország legnagyobb ökoturisztikai infrastruktúrájának fenntartható fejlesztési feladatairól is.

 A Vándorgyűlést megelőzően 2022. május 18-19-én, Gyarmatpusztán, a Pilisi Parkerdő Zrt. és az Országos Erdészeti Egyesület szervezésében zajlik az Év Erdésze Verseny 2022. évi országos döntője.

Kérjük, kísérjék figyelemmel a Vándorgyűléssel kapcsolatos híranyagokat a weboldalon, valamint az OEE központi honlapján!

Tisztelettel várjuk jelentkezését a Kárpát-medence legnagyobb erdészeti összejövetelére!
Bízunk benne, hogy idén Önt is a Vándorgyűlés résztvevőinek sorában köszönthetjük!

A találkozásig ajánljuk figyelmébe a Pilisi Parkerdő 50 éves fennállására készült kisfilmet!

forrás: OEE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Brit őshonos erdők állapotromlása

Következő cikk

Falco / Kronospan faültetés Pécsen




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version