FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Polgármesteri Szakmai Fórum

Pénteken, április 22-én zajlott a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat szervezésében megvalósuló Polgármesteri Szakmai Fórum Lajosmizsén, melynek célja többek között, hogy a megye polgármesterei első kézből értesüljenek a településeket érintő aktualitásokról és a fejlesztési lehetőségekről.

Az elhangzott előadások, szakmai értekezések a polgármesterek mindennapi munkáját segítik friss, naprakész információkkal. A bemutatott jó gyakorlatok feltérképezése által pedig a településvezetők új megoldásokat ismertek meg, melyeket felhasználva tovább fejleszthetik térségünket. A szakmai fórumon a településvezetők közössége is erősödött. A csapatépítő programoknak, a találkozásoknak, a tapasztalatcseréknek köszönhetően tovább erősödhet Bács-Kiskun megye is!

Sulyok Ferenc, a KEFAG Zrt. vezérigazgatója az önkormányzatok és a KEFAG Zrt. kapcsolódási pontjairól tartott előadást. Az országosan ismert erdőgazdaság közel 60 ezer hektár állami erdőterületet kezel Bács-Kiskun megyében, 83 önkormányzattal van kapcsolatban. A jelenlévők megismerhették az erdőgazdaság munkáját és együttműködési lehetőségekről is hallhattak.

forrás: VIRA

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

A cél egy örökerdő létrehozása

Következő cikk

Ismét visszatért a bagi fekete gólya a Pilisi Parkerdőbe



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések