FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Farming Simulator 22

A GIANTS Software idén ősszel hozhatja el a tavaly megjelent Farming Simulator 22 kibővített kiadását, amit a Platinum Edition alcímet fogja viselni, félezernél is több újdonságot kínálva.

Ebben azon túl, hogy a premier óta eltelt egy év összes bővítése helyet kap, rengeteg újdonságra is lehet benne számítani, amivel ez lesz a játék legkomplettebb kiadása.

A stúdió megállapodott a Volvo Construction Equipments és a Volvo Trucks cégekkel is, így ezek gépparkja is szerepelni fog a játékban olyan neves brandek és márkák mellett mint a John Deere, az IMPEX, a Koller, Komatsu, Pfanzelt vagy a Schwartzmüller. A Volvo gépei közül biztosan találkozni fogunk a Volvo L200H High Lift rakodógéppel, míg a John Deere gépek táborát a 843L-II és az FD55 favágó és kitermelő fogja gyarapítani. Az újdonságok nagy része az erdőgazdálkodás köré épül majd.

Új pálya is kerül majd a játékba, a Silverrun Forest szintén az erdőgazdálkodást fogja a középpontba helyezni. Különböző fajtájú fákat ültethetünk, de egy különleges kikötőt is építhetünk, ahol hajót is használhatunk. A készítők ígéretei szerint a bővítéssel negyvennél is több új gép és eszköz kerül a játékba, de az újdonságok teljes listája (beleértve az új játékelemeket és az új pályát is) az ötszázat is meghaladja majd. A Farming Simulator 22 Platinum Edition november 15-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra.

forrás: PlayDome

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Fűts okosan - de ne hulladékkal!

Következő cikk

Sírkerttől az óvodáig – a legjobb hazai középületek




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version