FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Sírkerttől az óvodáig – a legjobb hazai középületek

A legjobb családi házak után a legjobb középületekre szavazhatsz az Év Háza pályázaton – válogattunk a mezőnyből, te pedig nézd meg mindet, hátha más jön be.

Melyik középület legyen az idei közönségdíj nyertese?
2022. július 15. (11:00) és július 22. (10:00) között várják a szavazatok
at!
Likeoljon és szavazzon! Egy like egy szavazatot ér, de egy személy több épületre is érvényesen szavazhat. Fontos, hogy megosztáskor is az eredeti képet kedveljék, ne a megosztást!
Fontos kiemelni: a közönségszavazás és a szakmai zsűri döntése egymástól teljesen független!
A középület közönségdíj idén is az Internorm jóvoltából valósulhat meg.

Már korábban bemutatták/bemutattuk az Év Háza pályázat Családi ház, kis társasház kategóriának mezőnyét, most viszont következzen a kiíró által hagyományosan újabb körre ütemezett Középület kategória. Mindkét kategóriában van közönségszavazás és szakmai díj is, a legjobb hazai középületekre július 22. 10 óráig szavazhatsz a verseny Facebook-oldalán, egyszerűen lájkolva, ami tetszik. Akár többet is.

Ahogy a családi házaknál, a közönségszavazás és a szakmai zsűri döntése itt is egymástól teljesen független.

Budakeszi Városi Piac – Építészet: Bártfai-Szabó Gábor és Horváth Zoltán
És amíg a családi házak mezőnye meglehetősen nagy szórást mutatott ízlésben, megformálásban, addig itt egységesebb a mezőny, nincsen olyan mélyrepülések, mint odaát, kevésbé jellegzetes épület azért akad.
Normafa Kapu – Fogadóközpont – Építészet: Benczúr László, építész vezető tervező, Weichinger Miklós, belsőépítész vezető tervező

Mindegy, mi most nem ezeket, hanem az általunk legérdekesebbeknek találtakat mutatjuk be, úgyhogy mindenképp nézd végig a teljes listát (és ha már ott vagy, szavazz is!), hátha.

forrás: player

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Farming Simulator 22

Következő cikk

Finanszírozási nehézségek az építőiparban




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version