FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdei utakon Reviczky Gáborral – 147., 2022/41.

Megújul a Mókus Suli erdei iskola oktatási központja / Kittenberger Kálmán emléknap Nagymaroson / Hátrányos helyzetűeken segítenek a veszprémi vadászok / Festménykiállítás Szokolya településen / Nemzeti Kincsünk az Erdő – Erdészeti oktatás / Vadvilág – Dámszarvas-csúcsforgalom Gyulajban

Megújul a Mókus Suli erdei iskola oktatási központja

A Mókus Suli intézménye fordulóponthoz érkezett, hiszen egy – két országot is érintő – nagyszabású beruházás keretében új oktatási és közjóléti helyszínnel gazdagodik. A fejlesztés keretében egy telefonos alkalmazás is segíti majd az erdő és élővilágának megismerését.

Kittenberger Kálmán emléknap Nagymaroson

A híres Afrika-kutató, zoológus és vadász, Kittenberger Kálmán életének utolsó tíz évét Nagymaroson töltötte. A kutató tiszteletére a város minden évben megrendezi a Kittenberger Kálmán emléknapot, ahol színes programokkal várják a nagyérdeműt.

Hátrányos helyzetűeken segítenek a veszprémi vadászok

Az Országos Magyar Vadászkamara Veszprémi Területi Szervezete, valamint a Verga Zrt. fogyatékkal élőknek rendezett programot a Bántai Fenyves tó szomszédságában. Az esemény egy különleges élményt kínált az idén 30 éves várpalotai Bóbita-ház gondozói és gondozottjai számára.

Festménykiállítás Szokolya településen

Stábunk nem először vendégeskedik Szokolya településen. Ezúttal egy festménykiállításra kaptunk meghívást, ahol a község mindennapjait és apró momentumait ábrázoló művész tárta műveit a nagyközönség elé.

Nemzeti Kincsünk az Erdő – Erdészeti oktatás

Az erdészettudomány hosszú, évszázados fejlődés eredménye. Az erdőmesterek az erdészeti szakmunkásképzőben tanulják meg a szakmát. Az erdőmesterek az erdészet mindentudói. Az erdő szolgálói; valamennyiünk érdekében.

Vadvilág – Dámszarvas-csúcsforgalom Gyulajban

Ha az ember alkalmas leshelyet talál – és Gyulajban erre remek alkalom kínálkozik –elképesztő, hatalmas dám-forgalom szemtanúja lehet. Barcogóteknő-kaparás, bajvívás a legjobb helyekért – nos, az események sűrűjébe csöppentünk.

A teljes adás (26:00)

– Megújul a Mókus Suli erdei iskola oktatási központja
– Kittenberger Kálmán emléknap Nagymaroson
– Hátrányos helyzetűeken segítenek a veszprémi vadászok
– Festménykiállítás Szokolya településen
– Nemzeti Kincsünk az Erdő – Erdészeti oktatás
– Vadvilág – Dámszarvas-csúcsforgalom Gyulajban

Forrás: Hazai Vadász
Szerkesztette: MM

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Folyamatos a tűzifa termelése és kiszállítása az EGERERDŐ-nél

Következő cikk

Átadták a Göbös-majori Ökoturisztikai Központ legújabb fejlesztését



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések