FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Sikeres Nyílt Nap Sopronban

Óriási, minden előzetes várakozást felülmúló érdeklődés övezte a Soproni Egyetem december 7-ei nyílt napját, ahol több mint ezer, az ország minden szegletéből érkezett fiatal érdeklődött a karok sokrétű képzései iránt.

Három helyszínen fogadták az egyetem oktatói és hallgatói az érdeklődőket. Az Alma Mater központi épületébe az Erdőmérnöki Kar és a Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar jövendő hallgatói érkeztek már a reggeli óráktól. A Benedek Elek Pedagógiai Kar Ferenczy János utcai épületének évszázados falai között zajlott a program. A Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar képzéseiről az Erzsébet utcai Pénzügyi Palotában szereztek információkat első kézből a diákok.

A pályaválasztás előtt álló középiskolások testközelből is megismerhették a négy kar által nyújtott színes, változatos képzési lehetőségeket, a felvételi eljárást, továbbá megtudhattak minden információt az intézményben elérhető hallgatói szolgáltatásokról, juttatásokról.

A műszaki, informatikai, művészeti, pedagógiai, agrár és gazdaságtudományi képzések iránt érdeklődő jövőbeni egyetemisták betekintést nyerhettek az intézmény évszázados hagyományaiba, „zöld” szellemiségébe és történetébe is. Ezen a napon még az egyetem Tudományos Diákköri Konferenciái is nyilvánosan zajlottak. Az érettségi előtt álló fiatalok, a karok színes programjai által nyújtott élményekkel, az átadott tanulmányi információkkal gazdagodva búcsúztak el, távozáskor már „Jó Szerencsét” köszönve a mielőbbi viszontlátás reményében.

 A Soproni Egyetem következő Nyílt Napját 2023. január 18-án szerdán tartja. 

forrás: Soproni Egyetem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Tűzifaprogram - kitart a kereslet

Következő cikk

SOE EMK TDK - 2022



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések