FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Újít a JYSK

Folyamatosak az áruháznyitások és -megújítások a JYSK-nél, decemberben a kazincbarcikai, a pápai és a százhalombattai egységet is átalakították. A munkálatok alatt az áruházak világítása és padlója megújult és immár a JYSK 3.0-ás koncepciójának megfelelve várják a vásárlókat.

Az új áruházak nyitása mellett a meglévő üzleteit is folyamatosan átépíti a JYSK a 3.0-ás koncepció szerint. Ez azt jelenti, hogy 2024 év végéig világszerte a JYSK minden áruháza megújul, Magyarországon pedig 2023. augusztus végéig összesen 67 áruház üzemel majd az új koncepciónak megfelelően.

December 14-én, egy hónapos felújítást követően nyílt meg újra a JYSK kazincbarcikai, pápai és százhalombattai üzlete. Az új koncepció jegyében az áruházak világos padlózatot és új világítást kaptak és egyszerűbbé vált a sorok közötti navigáció. A bútorok közötti eligazodást 3 bemutató-szoba – egy háló, egy étkező és egy étkezővel egybekötött nappali – segíti. Az alvás szakértőjeként azonban a JYSK külön matrac-stúdiót is kínál, ahol a vásárlók otthonos környezetben nem csupán tanácsokat kapnak, de ki is próbálhatják a termékeket. A dekorációs kellékek és kiegészítők pedig még nagyobb területet kaptak, ahol szezonálisan frissülő, az aktuális trendeket követő termékek széles választékát találják.

A dán üzletlánc jelenleg 91 áruházat üzemeltet országszerte, a 2023. augusztus végéig tartó üzleti évben 3 új üzlet nyílik, 20-at átépítenek, 3 nagyobb alapterületet kap és további 2 költözik.

forrás: JsykNewsroom

Előző cikk

Faválasztékok hatósági zár alatt

Következő cikk

Szakképzett példaképeink




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Hartmann Tibor [83]

Mély fájdalommal értesítjük olvasóinkat, hogy HARTMANN TIBOR okleveles faipari mérnök, a FÜRLEMHO volt vezérigazgatója, 83 éves korában, türelemmel…
Exit mobile version