FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Falopások megelőzése

Akciót tartottak az egyenruhások 2023. január 16-án reggel Solymáron és Pilisvörösváron. A kirajzás célja elsősorban a falopások, illegális fakitermelések megelőzése, megakadályozása volt, de értelemszerűen egyéb szabályszegések mellett sem mentek el.

A rend őrei 15 sofőrrel szemben állapítottak meg kisebb fokú közlekedési szabálysértést, melyet minden esetben helyszíni bírsággal szankcionáltak. Két sofőr közigazgatási bírságot kapott, mivel nem használták a biztonsági övet.

A Pilisvörösvári Rendőrőrs munkatársai a jövőben is rendszeresen szerveznek hasonló ellenőrzéseket.

Egyben továbbra is kérik mindenkitől, bizonytalan eredetű faanyagot ne vásároljanak! Ha gyanús tüzelőt árusító teherautót látnak, gyanús emberek ajánlanak „rendkívül kedvező” áron tűzifát, hívják a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, vagy tegyenek bejelentést a 112 központi segélyhívón!

forrás: police.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Fatolvajt fogtak a román csendőrök

Következő cikk

60 ezer ha ukrán erdő pusztult el




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Hartmann Tibor [83]

Mély fájdalommal értesítjük olvasóinkat, hogy HARTMANN TIBOR okleveles faipari mérnök, a FÜRLEMHO volt vezérigazgatója, 83 éves korában, türelemmel…
Exit mobile version