FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Együttműködő erdészek és rendőrök

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság megállapodásban rögzítette közös, megújított célkitűzéseit a Mecsekerdő Zrt.-vel.

Dr. Szijártó István rendőr ezredes, vármegyei rendőrfőkapitány és Ripszám István, a Mecsekerdő Zrt. vezérigazgatója együttműködési megállapodást írt alá 2023. március 31-én a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság tanácstermében.

A két szervezet között 2008 óta van hatályos együttműködési megállapodás, amely első sorban bűnügyi területet érintett. Ez 2014-ben kibővült a rendészeti szakterületet is érintő szerepvállalással, illetve 2021-ben további elemként került az együttműködés körébe a társadalmi kapcsolatok szélesítése, a társadalmi felelősségvállalás előmozdítása és a helyes környezet- és természetvédelmi kultúra kialakításának elősegítése.

A most megújított és egységes szerkezetbe foglalt együttműködési megállapodás megteremtette a lehetőségét a már eddig is eredményes közös feladatellátás színvonalának további emelésére.

forrás: police

Előző cikk

Húsvéttól nyit a Sasbérci-kilátó

Következő cikk

LXII. FAGOSZ Fakereskedelmi Konferencia – április 20.



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések