FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Húsvéttól nyit a Sasbérci-kilátó

A létesítmény közösségi oldalán megosztott információ szerint idén a húsvéti hétvégén lesz először nyitva. Mint arról beszámoltak, április 7-től április 10-ig, 9 és 17 óra között várják a kirándulókat.

A kilátóból gyönyörű látvány tárul az ide látogatók elé, akik a Börzsönytől a Mátráig gyönyörködhetnek a tájban, de tiszta időben akár a Tátrát is megpillanthatják.

A Sasbérci kilátó tehát ebben az évben április 7-től lesz nyitva hétvégéken és ünnepnapokon. Ebben az időben bárki ingyenesen látogathatja előzetes bejelentkezés nélkül. Ettől eltérő időpontban csoportosan, előzetes bejelentkezés után tekinthető meg.

A kilátóból gyönyörű látvány tárul az ide látogatók elé, akik a Börzsönytől a Mátráig gyönyörködhetnek a tájban, de tiszta időben akár a Tátrát is megpillanthatják, olvasható a cikkben.

A Budapesti Erdőgazdaság Zrt. kezelésében lévő Sasbérci kilátóval kapcsolatban korábban a távlati tervek között szálláshely és erdei iskola kialakítása is szerepelt, de ebből egyelőre nem valósult meg egyik sem.

forrás: NOOL

Előző cikk

Településfásítás - Csolnok

Következő cikk

Együttműködő erdészek és rendőrök



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések