FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

MOEBEL24.AT – osztrák bútorértékesítő portál

Bemutatkozhatunk Önnek újra? Valószínűleg már régóta ismer minket moebel.de néven. Tavaly tavasz/nyár óta azonban egy önálló osztrák portállal is jelen vagyunk – moebel24.at.

A moebel.de 20 évvel ezelőtti indulása óta azt az elképzelést követi, hogy minden végfelhasználó egyénileg és pontosan tudja berendezni otthonát, és hogy az algoritmus elvezesse a felhasználót a megfelelő szállítóhoz – akár online, akár offline. Ezért ma már több mint 500 online üzlet és helyi kiskereskedő több mint ötmillió termékkel áll az online szörfösök rendelkezésére a moebel.de, meubelo.nl, meubles.fr és újabban a svájci moebel24.ch és a moebel24.at portálokon.

Svájcban 2022. októbere óta 10 partnert tudtunk megnyerni, Ausztriában pedig már több mint 20 kiskereskedelmi céget – köztük a Betten.at, a Depot, a Garten & Freizeit, a DELIFE, a Mömax vagy az Urban Lifestyle – is. És biztosak vagyunk benne, hogy minden újabb résztvevő is profitálhat a platformunkból, hiszen minden eddiginél fontosabb, hogy okos marketingmixszel ellensúlyozzuk a csökkenő gyakoriságot. És ez egyaránt vonatkozik a tiszta online szereplőkre, akik már 20 éve dolgoznak velünk, és a helyhez kötött kiskereskedőkre, akiknek új kampányunkkal bizonyíthatóan a POS felé tudjuk terelni a vásárlókat.

Fontos számunkra, hogy az iparág teljes spektrumát képviseljük. Partnereink megértették, hogy független portálként az a célunk, hogy minél több fogyasztót vezessünk el álmai bútoraihoz – és ez most már évente több mint 50 millió embert jelent Európa-szerte -, 2022 tavaszától pedig egy önálló keresőportállal Ausztriában is. Szolgáltatásaink ösztönző csomagként hatnak az egész iparágra, legyen az kicsi vagy nagy.

Hogy jobban megértse, miért érhet el velünk olyan új ügyfeleket, akik egyébként nem fordulnának Önhöz, a wohninsider hírlevél-sorozattal mutatjuk be magunkat. Legközelebb a moebel.de 20 éves múltjára tekintünk vissza, hogy Ön is megértse eredetünket és történelmünket.

Ja, és mielőtt elfelejtenénk. Hamarosan Hamburgból Salzburgba utazunk, ezért örömmel találkoznánk Önökkel a Möbel Austria / küchenwohntrends kiállításon május 3-5. között.

Ha pedig előzetesen digitálisan szeretne velünk beszélgetni a moebel24.at-on való együttműködésről vagy más, a növekvő gyakorisággal kapcsolatos témákról, szívesen állunk rendelkezésére a következő elérhetőségen: alexander.wessels@moebel.de.

FATÁJ megjegyzés: a mobel.hu / moebel.hu / möbel.hu / mobel24.hu / moebel24.hu / möbel24.hu , sőt a butor.hu (!!!) domainek egyenlőre szabadon foglalhatóak.

szerk/ford: Tóth János, forrás: WohnInsider 04-05

Előző cikk

Dám Pont Tamási

Következő cikk

Szauna a múzeumban



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések