FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

moebel.de már Svájcban is

A moebel.de nemzetközi terjeszkedése újabb lépcsőfok előtt áll. Miután néhány hete elindult az osztrák möbel24.at platform, októberben a svájci möbel24.ch portál indulása is napirenden van.

A két új portál osztrák, svájci és német platformpartnerek számára nagy forgalmat ígér a vásárlói megközelítéshez: egyrészt az osztrák és svájci online boltok és a helyhez kötött kiskereskedők profitálhatnak az adott nemzeti termékportál leadgenerálásából; másrészt a német partnerek, akik az egész DACH-régióban működtetik üzletüket, most még több vásárlót tudnak közvetlenül megszólítani az alpesi országok extra elérhetőségével.

Arne Stock, a moebel.de ügyvezető igazgatója: "Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy tartani tudjuk ambiciózus nemzetközivé válási ütemtervünket, és Franciaország és Hollandia mellett most már Ausztriában és Svájcban is jelen vagyunk. Célunk, hogy partnereinknek olyan marketinglehetőségeket kínáljunk, amelyeket egyre több országban tudnak kihasználni. És természetesen szeretnénk meggyőzni az új piacokon lévő partnereinket, hogy dolgozzanak velünk."

A német moebel.de partnerek is kapcsolatba léphetnek a kulcsügyfeleikkel, ha érdekli őket az üzlet bővítése a DACH-régióban.

FATÁJ megjegyzés: a mobel.hu / moebel.hu / möbel.hu / butorom.hu és a butor.hu (!!!) domainek egyenlőre szabadon foglalhatóak.

szerk/ford: Tóth János, forrás: WohnInsider 09-19

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Nagy Zöld Fal

Következő cikk

Szoros küzdelemmel zárult az Ifjú Kócsagőr Program döntője



Stihl
(x) hirdetés