FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Kanadai Soproni Alumni Emlékérem

A Kanadai Soproni Alumni Emlékérem nevű kitüntetés díjazottját minden évben az Erdőmérnöki Kar végzős évfolyama szavazza meg azon alapulva, hogy köreikből ki járult hozzá a legjobban a selmeci hagyományok ápolásához. 

A Valéta Bizottság állítja össze a névsort, amely alapján emlékérmére és szavazásra a selmeci hagyományok szerint megkeresztelt, és az adott évben valétáló graduális képzésben résztvevő hallgató jogosult. A névsor idén 44 hallgató nevét tartalmazta, és a szavazás 2023. április 26. és május 2. között zajlott le.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2023. május 13-án a Valétabálon került sor a szalag levételét követően. Dr. Heil Bálint az Erdőmérnöki Kar dékánja kihirdette, hogy Jóna Zoltán erdőmérnök hallgató lett az idei évben a díjazott.

Ezt követően a Dékáni Hivatal a kitüntetésben részesült hallgató nevét belegravíroztatja az emlékérembe. A díj átadására ünnepélyes keretek között, a Tanévzáró Nyilvános Kari Tanácsülésen kerül majd sor.

forrás: SOE EMK

Előző cikk

Létra 23 - kiállítási meghívó

Következő cikk

Ausztrália erdőtelepítési tervei



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések