FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Lezárták a csóványosi kilátót

A rendkívüli időjárás okozta technikai okból lezárták a Börzsöny-hegység legmagasabb pontján álló kilátót. A területért felelős erdészet közleménye szerint az elmúlt néhány napban akkora erejű vihar sújtotta a környéket, hogy a csóványosi kilátó villámvédelmi rendszerét is megrongálta. A lezárás átmeneti, azonban az újranyitás időpontja egyelőre nem tudható.

Az Ipoly Erdő Zrt. tájékoztatja a kirándulókat, hogy a csóványosi kilátó a villámvédelmi rendszer megrongálódása miatt életveszélyes, ezért mindenki kerülje el a Börzsöny legmagasabb pontját!

forrás: Ipoly Erdő Zrt.

Előző cikk

Ökoiskolák találkozója

Következő cikk

Kanadai erdőtüzek füstje Európa felett



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…
Tovább

Gyászhír – Varga János [93]

Megrendüléssel tudatjuk, hogy Varga János vasdiplomás erdőmérnök, a Közép-Somogyi Állami Erdőgazdaság egykori munkatársa elhunyt. Varga János aranyokleveles erdőmérnök…