FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

A magyar vadhús piaci lehetőségei

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elkötelezett amellett, hogy szélesebb körben megismertesse a kiváló minőségű magyar vadhúst, mint olyan agrárgazdasági terméket, amely magas beltartalmi értékkel bír, és amely esetében az értéklánc szereplői következetesen alkalmazzák az élelmiszer-nyomonkövethetőségi rendszereket.

Magyarország Európában egyedülálló környezeti adottságokkal, magas minőséggel, sokféleséggel rendelkezik a vadállomány tekintetében. Mindezek ellenére nagyon alacsony szinten áll a vadhúsfogyasztásunk, amely kevesebb, mint 20 dkg/fő/év, miközben ez az alapanyag kiválóan illik a modern, egészségtudatos táplálkozási felfogásba.

Díjmentesen letölthető pdf kiadvány.

forrás: NAK

Előző cikk

Anglia Fásítási Cselekvési Terve

Következő cikk

Városfásítás - 10 millió font támogatással




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Piroska Béla [75]

Méltósággal és megingathatatlan hittel, nagy kitartással viselt hosszú betegsége után, életének 75. évében elhunyt Piroska Béla erdőmérnök kollégánk.…
Tovább

Gyászhír – Juhász Miklósné [87]

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy dr. Juhász Miklósné (született Béky Katalin) okleveles erdőmérnök, 87 éves korában, 2024. november 8-án…
Tovább

Gyászhír – Zsibók András [77]

Fájdalommal közlöm, hogy egykori technikumi kedves osztálytársam Zsibók András, aki a szegedi Kiss Ferenc Erdészeti Technikumnak 1982 és…
Exit mobile version