FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Gyászhír – Dezső Vilmos [64]

Fájó szívvel búcsúzunk – elhunyt Dezső Vilmos, a Kolléga, a Barát, a Bajtárs. Életének 64. évében ragadta el a halál. Emlékét szeretettel őrizzük.

Dezső Vilmos 46 éve kezdte pályafutását a Szombathelyi Erdészeti Zrt. jogelődjénél. A kezdetektől hivatásos, kerületvezető vadász a szülőfaluját övező területen, a szentpéterfai vadászkerületben, amelynek nem csak minden fűszálát, faállományát, apró- és nagyvadjait, hanem Erdőháza, valamint a Leghűségesebb falu és környékének történelmét is ismerte, szeretettel őrizte, adta tovább. Sok évtizedes, kimagasló szakmai munkája elismeréseként a napokban vette át az Arany Erdészcsillag Érdemérmet.Dezső Vilmos rendezvények és főzőversenyek ismert és elismert főszakácsa. A Szombathelyi Erdészeti Zrt. összeszokott csapatának, a Vasi Dödölléknek oszlopos és örökös tagja…. volt. Hihetetlen, de igaz, fájó a múlt idő!Elfogytak a szavak, de feltolulnak a kedves, közös emlékek. Mindannyiunk Vilije mindig szívesen mesélt gazdag életútja színes állomásairól. Nem kérhettünk tőle lehetetlent, és a jó szóból, tervekből is kifogyhatatlan volt. Akárhová is ment, mindig újabb barátokkal tért haza a régi közösségébe. Emlékét szeretettel őrizzük! Temetése 2023. december 29-én, pénteken 14.00 órakor engesztelő gyászmisével kezdődik a szentpéterfai nagytemplomban.

Őszinte részvétünk a családnak.

Szombathelyi Erdészeti Zrt.

Előző cikk

Árad a Duna

Következő cikk

Vidékfejlesztési intézkedések kifizetései



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Hartmann Tibor [83]

Mély fájdalommal értesítjük olvasóinkat, hogy HARTMANN TIBOR okleveles faipari mérnök, a FÜRLEMHO volt vezérigazgatója, 83 éves korában, türelemmel…