FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Gyászhír – Pöntör Györgyi [80]

Fájó szívvel tudatjuk, hogy Pöntör Györgyi, okleveles erdőmérnök, a Vérteserdő Zrt. volt dolgozója, 1968-tól 2005-ig munka és tűzvédelmi előadója, életének 80. évében 2023. decemberében elhunyt.

A búcsúztatásáról a gyászoló Család közleménye:

“Hamvasztás utáni búcsúztatóját 2024. január 20-án 14 órakor a tatabányai Jókai utcai Evangélikus templomban tartjuk, ahol kegyeletünket csak egy-egy szál virággal lesz lehetőségünk leróni. Mivel a család egyik tagja súlyos immunrendszeri betegséggel küzd, tisztelettel kérjük, hogy aki vélhetően fertőző beteg, az érintett érdekében inkább ne vegyen részt a szertartáson. Megértésüket nagyon szépen köszönjük! Szerettünk hamvait, akaratának megfelelően, közeli hozzátartozói és szerettei körében családja vidéki sírjában helyezzük majd örök nyugalomra.
Emlékét kegyelettel megőrizzük!
A gyászoló család”

🖤 Nyugodjék békében! 🖤

Előző cikk

Fapiaci Kerekasztal harmadszor

Következő cikk

Új pallóutak a Tisza-tónálStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…