FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Diplomaátadó ünnepségek a Soproni Egyetemen

Az Erdőmérnöki Kar Nyilvános Diplomaátadó Kari Tanácsülésével kezdődött meg a Soproni Egyetem keresztféléves képzéseit lezáró ünnepségek sora. Az újonnan avatott Phd. doktorokat, mérnököket, szakmérnököket és szakirányítókat Prof. Dr. Fábián Attila, a Soproni Egyetem rektora, Dr. habil. Heil Bálint az Erdőmérnöki Kar dékánja és Kovács Ferenc, az Agrárminisztérium főosztályvezető búcsúztatta.

Az ünnepségen elhangzott, a felsőfokú tanulmányok lezárása, a diploma átvétele csak a kezdet, az igazi feladat a szaktudás bővítése, a folyamatos tanulás és a gyakorlati munka lesz. 

Az átadón készült fotók itt nézhetők meg.

A Soproni Egyetem Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar Kari Tanácsa 2024. február 8-án (csütörtökön) 10.00 órai kezdettel tartja Diplomaátadó Nyilvános Kari Tanácsülését a Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar aulájában.

A Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar diplomaosztó kari tanácsülésére pedig február 9-én kerül sor a karnak otthont adó Pénzügyi Palotában (Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar aulája -9400 Sopron, Erzsébet u. 9.). 

forrás: SOE EMK

Előző cikk

Szeresd a Földet!

Következő cikk

Közelgő medvehagyma-szezon



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések